用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍有冇邊間一定要111/110先有得叩?(男仔) ...
go

九龍有冇邊間一定要111/110先有得叩?(男仔)

得15分,反正第一輪都無機會,想知有冇邊間一定要110/111 先有得叩, 謝謝。

例子:
之前見德信話要111/110, 後尾又有帖話唔駛...

muimui2 發表於 16-9-6 08:33
得15分,反正第一輪都無機會,想知有冇邊間一定要110/111 先有得叩, 謝謝。

例子:

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3297474&pid=43383456&fromuid=209551
建議參考以上帖!

有睇,所以先知德信唔駛111/110 都有得見;
循道話揀人見係代表佢揀111/110見定只係篩選見? 兩者好唔同。

muimui2 發表於 16-9-6 09:12
有睇,所以先知德信唔駛111/110 都有得見;
循道話揀人見係代表佢揀111/110見定只係篩選見? 兩者好唔同。
...

今年,好多同學仔 000叩入循道、兩間聖家、基華及新華德!

Chirley  勁!  發表於 16-9-6 15:27

回覆:muimui2 的帖子

我仔今年000,叩到循道,不過最後無讀

回覆 apple1990 的帖子

000 即係無填呢幾間但都收?

Catkung 發表於 16-9-6 13:30
回覆 apple1990 的帖子

000 即係無填呢幾間但都收?
正確