用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 beckmxxn書包come唔come用?
go

beckmxxn書包come唔come用?

大家嘅beckmxxn書包用咗幾多年?會不會好易爛?可以放入洗衣機洗嗎?

tam_bb 發表於 16-8-8 14:36
大家嘅beckmxxn書包用咗幾多年?會不會好易爛?可以放入洗衣機洗嗎?
好襟用, 我叫工人手洗。

回覆:beckmxxn書包come唔come用?

除咗個閃燈有機會爛,基本上成個書包你想佢爛都難。

引用:Quote:tam_bb+發表於+16-8-8+14:36+大家嘅b

原帖由 little_yolky 於 16-08-08 發表
好襟用, 我叫工人手洗。
洗嗰時閃燈點攪?係咪要避開棧燈?

閃燈一洗就唔會再閃。

我寧願佢唔好一閃。

所以入洗衣機洗。

閃燈個芯可拆走的。

heisonmama 發表於 16-8-8 19:17
閃燈個芯可拆走的。
係, 我一早折走了, 免得佢在學校閃 !

雖然比一般書包貴,但好襟用,仔已經用咗2年

我女用大size 果隻, 佢用野好粗, 小一用Sanrio, 半年就爛, P2-P4 轉用SPI,  雖然冇穿冇爛, 但係用完頭第一年, 已經用到好污糟, P5 轉BECKXXXX, 用左一年仲好新淨, 好靚, 如果佢升中後唔想用, 我打算接手...

S-Kwok 發表於 16-8-9 09:23
雖然比一般書包貴,但好襟用,仔已經用咗2年
最重要係好輕, 好貼身。阿女小一時用SPI, 雖然都好襟, 用咗兩年都新淨, 但真係重到呢......同埋望上去好肥大。之後小三改咗用BeckmXXn, fit好多。

引用:Quote:S-Kwok+發表於+16-8-9+09:23+雖然比

原帖由 little_yolky 於 16-08-09 發表
最重要係好輕, 好貼身。阿女小一時用SPI, 雖然都好襟, 用咗兩年都新淨, 但真係重到呢......同埋望上去好肥 ...
係吖,而且內x夠大,貼背又可以減輕肩上負擔

little_yolky  so good  發表於 16-8-9 15:27

唯一唔好係間隔唔夠

小一買了隻紫色用到耐家,勁耐用!

係用到而家升小三,
除番都有賺!

用咗一年好襟,暑假洗乾淨了,來緊新學期繼續仲用到。

高小很難用beckmann, 太細了...

如果升小一時買beckmxxn 書包,大約可以用到小學幾年級?因為小朋友長高了,個書包size會不再適合用了?

引用:如果升小一時買beckmxxn+書包,大約可以用

原帖由 tam_bb 於 16-08-10 發表
如果升小一時買beckmxxn 書包,大約可以用到小學幾年級?因為小朋友長高了,個書包size會不再適合用了?

...
我估可以用完小三

JL427 發表於 16-8-10 14:50
高小很難用beckmann, 太細了...
所以我決定用3年小一至三也用 !
高少都差不多可以轉新書包

今年小四我用ergobag, 之前買seven 又太大..