用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: cheche331
go

a [複製鏈接]

回覆:hkpapa852 的帖子

原來2015個年英一係女多男小!

Hayden0805 發表於 16-7-28 13:31
其實英一同英二, 過去幾年都係成份完整派位人數既PDF放上網, 英二仲見到過去4年既派位資料.

英一個網頁成個版面轉咗, 以前D連結唔見晒, 暫時只餘下2014同2015兩位升中派位資料(我之前仲有save低條link):

http://www.kcobaps1.edu.hk/doc/doc/seat/2014_SSPA_seat.pdf

http://www.kcobaps1.edu.hk/doc/doc/seat/2015_SSPA_seat.pdf

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

Hayden0805 發表於 16-7-28 13:31
11網既男女校,普遍都係男多女少,因為有三間女校係網內,吸納左一部份女生去讀。

引用:Quote:Hayden0805+發表於+16-7-28+13:31+原

原帖由 nkf 於 16-07-28 發表
11網既男女校,普遍都係男多女少,因為有三間女校係網內,吸納左一部份女生去讀。 ...
所以就得意囉,竟然女多男小

hkpapa852 發表於 16-7-28 13:57
其實英一同英二, 過去幾年都係成份完整派位人數既PDF放上網, 英二仲見到過去4年既派位資料.

英一個網頁成 ...
查實使乜咁急要知,開放日時會公佈。雖然我都知8、9成派位結果,都係等官方公佈。

回覆:onas 的帖子

聖彼得同英二真的好難抽架!我就係一個活生生嘅例證!今年好多朋友都衰左喺呢兩間學校度!派唔到第一志願,我肯定的告訴你,派硬寶校啦!加油啦!希望大家抽到心儀學校💪🏻💪🏻💪🏻

‹ 上一主題|下一主題