用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 教育王國問題
go

教育王國問題 [複製鏈接]

請問為什麼不能在教育王國的言論位置有投訴位, 有些人違規也不能即時舉報.

0    0    0    0

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

您好,技術部已在開發全新的教育王國app,功能上會更齊全,包括搜尋器及舉報等功能,預計於今年內推出。謝謝!

引用:您好,技術部已在開發全新的教育王國app,

原帖由 國務專員 於 16-06-23 發表
您好,技術部已在開發全新的教育王國app,功能上會更齊全,包括搜尋器及舉報等功能,預計於今年內推出。謝 ...
好的, 希望可以愈做愈好.

您好,技術部已在開發全新的教育王國app,功能上會更齊全,包括搜尋器及舉報等功能,預計於今年內推出。謝 ...
另外我見親子王國果面的手機apps版面完全改頭換面, 希望親子王國能維持面目.
否則真係唔識用

超級版主

樂也悠悠 發表於 16-6-23 20:17
另外我見親子王國果面的手機apps版面完全改頭換面, 希望親子王國能維持面目.
否則真係唔識用

...
介面應該係會改,就好似BK APP咁新版咁多咗嘢睇,位置點都會唔同,不過到時管理員應該會貼基本使用教學嘅

密切期待,謝謝!

‹ 上一主題|下一主題