用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 註冊日一問
go

註冊日一問 [複製鏈接]

請問書包可以不在學校訂,自己出外買可以嗎?

書本自己出去買可以嗎?不經指定那間書局

1    0    0    0

回覆:Tocywinny 的帖子

我上年可以,我上年冇係學校訂書,諗住等埋抽獎,但到最後才買,好辛苦先搵得齊書

回覆 Tocywinny 的帖子

School bag you can choose one outside. Actually you don't need to use SPI
Books also. You can buy from outsides book store.
But some classmates cannot get a full set in September.

回覆:daddyday 的帖子

請問是不是不需要去津校註冊,18/6 直接去學校辦理註冊?

回覆:lemontree2015 的帖子

如果你係唸住讀SFA,18/6去SFA註冊就可以,津校(大抽獎)可以不去

回覆:ivypooh 的帖子

Noted with thanks

引用:請問書包可以不在學校訂,自己出外買可以嗎

原帖由 Tocywinny 於 16-06-05 發表
請問書包可以不在學校訂,自己出外買可以嗎?

書本自己出去買可以嗎?不經指定那間書局
可以不用學校書包。書也可以在偉發買齊

‹ 上一主題|下一主題