用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 香港書展2016 (已結束)
樓主: huba
go

香港書展2016 (已結束)   [複製鏈接]

引用:如果想買英文書(初小或以上)+,+ㄧ樓Metro+

原帖由 Feimum 於 16-07-20 發表
如果想買英文書(初小或以上) , ㄧ樓Metro 及page one 六折及選擇多, 三樓兒童天地英文書比去年少。

...
如果想買新加坡英文練習,邊度counter 有thx

今年訂Posties 有SPI 書包送

回覆 Ireneyoung 的帖子

3樓
mc

引用:今年訂Posties+有SPI+書包送

原帖由 Barbe 於 16-07-20 發表
今年訂Posties 有SPI 書包送
$380 送SPI 書包或posties 拖喼

引用:如果想買英文書(初小或以上)+,+ㄧ樓Metro+

原帖由 Feimum 於 16-07-20 發表
如果想買英文書(初小或以上) , ㄧ樓Metro 及page one 六折及選擇多, 三樓兒童天地英文書比去年少。

...
HALL 1C Confidence Service Centre Eng books 40% off

引用:Quote:原帖由+Feimum+於+16-07-20+發表如果

原帖由 Ireneyoung 於 16-07-20 發表
如果想買新加坡英文練習,邊度counter 有thx
我見利恒教育賣science adventure 的counter 有很多新加坡練習, 但我冇買, 唔知抵唔抵。

回覆:Feimum 的帖子

請問利恆教育係3樓定1樓?謝謝

回覆:Feimum 的帖子

在website搵到了,打搞晒

fefemom 發表於 16-7-20 17:50
$380 送SPI 書包或posties 拖喼
等於買書包送一年報紙

bibikids119 發表於 16-6-28 11:23
唔知書展買會唔會平D呢? magic tree house
1C B32 confidence services center40% off on many English story books including story treehouse.

今年一樓的英文書選擇比較多,折扣多啲

如果會到樂思買練習,要小心散執的習作到埋單時,電腦會自動幫一些書group成套裝優惠書。我計好買一本正價書可以跟買一本半價書,結果計錯數,買貴左。

如果打算去買新加坡的science adventure level 4 的要快,書商話level 4 不會再出,昨天仲有少量現貨

引用:如果打算去買新加坡的science+adventure+le

原帖由 Barbe 於 16-07-21 發表
如果打算去買新加坡的science adventure level 4 的要快,書商話level 4 不會再出,昨天仲有少量現貨 ...
Thanks for info! Level 4的內容最吸引我小朋友,好可惜呀

自強不息 厚德載物

請問如果想買The Land of Stories 之類的書, 應該去邊層多D 同平D ?  

四隻貓  1A-E32 Publishers Marketing Ltd 六折  發表於 16-7-21 10:35

1A-E32 Publishers Marketing Ltd 英文書全店六折
佢有最新The Land of Stories 5 , 都係六折. 我女即買即睇.

1 樓Metro 好多特價英文兒書, 大量90% off, 我買左好多本, 折完都係$6-$12一本.

1 樓Metro 同page one 英文兒書最新最齊, 買夠六本有六折, Metro 買夠$400 仲減$25. 地方又夠大, 唔想四周圍走, 去Metro 買書都唔錯. 但留意某些書佢標價會比1A-E32Publishers Marketing同1C B32 confidence貴, 套裝書亦比這兩間及Fun to read貴.

Maze runner 套裝書 Fun to read$188

3樓 3B-D16 Bangzo 有很多全新$10 英文書, 大家可以一看.

中文書我完全無睇, 因為之前係博客來買.

mimi1102  感謝~~~  發表於 16-7-21 11:13

請問 THE 13-STOREY TREEHOUSE 系列, 邊度有?

四隻貓 發表於 16-7-21 10:22
1A-E32 Publishers Marketing Ltd 英文書全店六折
佢有最新The Land of Stories 5 , 都係六折. 我女即買即 ...
The Land of Stories 折左幾錢? 我見The Book Depository 買都係$60-70 左右

mimi1102 發表於 16-7-21 11:15
The Land of Stories 折左幾錢? 我見The Book Depository 買都係$60-70 左右

The Land of Stories book 5 折左 $72  左右.
有1-4 set 裝但我無留意幾錢.

四隻貓 發表於 16-7-21 11:23
The Land of Stories book 5 折左 $67 左右.
有1-4 set 裝但我無留意幾錢.
$67 一本咁又OK 喎, 响香港買立即有得睇...多謝通知~~

‹ 上一主題|下一主題