用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 致hkpapa852, 小曳人和 Charlottmom, 王家爸爸,憫父及所 ...
樓主: jcaling
go

致hkpapa852, 小曳人和 Charlottmom, 王家爸爸,憫父及所有解答

ek又變質,今次是變好

ANChan59  I am not sure ...   發表於 16-6-2 18:54

miriam 發表於 16-6-2 17:56
真心地講, 與其花錢畀教育顧問, 不如係度嘥少少時間爬文, 睇完有個概念後再問下幾位 EK 資深會員意見, 真係 ...
Primary students hired education consultants ....  
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

回覆:致hkpapa852, 小曳人和 Charlottmom及所有解答過我問題既會員

回覆:致hkpapa852, 小曳人和 Charlottmom及所有解答過我問題既會員

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:miriam+發表於+16-6-2+17:56+真心地

原帖由 ANChan59 於 16-06-02 發表
Primary students hired education consultants ....
有,千幾二千蚊兩個鐘咁去送畀人使

hppa    發表於 16-6-2 23:03
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 16-6-2 19:13
有,千幾二千蚊兩個鐘咁去送畀人使
Should I start one ....  

bobbob  呢度都有資深版友做咗啦  發表於 16-6-2 19:38
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

醒目開學勳章

you're the best!

引用:大家咁愛你,快d將櫃底的終極秘笈攞埋出黎

原帖由 雲牛 於 16-06-02 發表
大家咁愛你,快d將櫃底的終極秘笈攞埋出黎同大家分享!
出書la

我都想多謝hkpapa852,小曳人同奧脫福呀!

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:miriam+發表於+16-6-2+19:13+有,千

原帖由 ANChan59 於 16-06-02 發表
Should I start one ....
你開檔做既記得要請清潔阿姐時揾我啵

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:原帖由+ANChan59+於+16-06-02+發表Sh

原帖由 miriam 於 16-06-02 發表
你開檔做既記得要請清潔阿姐時揾我啵
你真搞嘢!

Yes! 我也想在此感激一眾無私的EK人,一直以來也是無私的奉獻、樂於分享自己的心得,有數據、有根據、又中肯、又有禮!曾經也是新手媽媽的我,曾經也很迷茫、及徬徨,真的要多謝各位曾經在此、或在pm幫忙解答過的,尢其是HKpapa, 衷心多謝你,(普通話:)「你是最好的!」~~~

真心感謝各前輩教路, 對於所有新舊會員都有教無類!
的確這裡需要多些正能量

醒目開學勳章 王國長老

我黎講多謝架多謝hkpapa,同埋有付出有分享的各位。呢度真係高人多。所以我滾足十年都唔捨得走

轉左工,忙左,用電話上ek係無咁爽,分享都少左。不過會一直為各位打氣

hppa    發表於 16-6-2 23:04

我女之前考小一都係多得呢度各路高人相助,真係無言感激!遅幾年煩升中,希望仍能在各高手中學野 😘😘👍👍

引用:真心感謝各前輩教路,+對於所有新舊會員都有

原帖由 five555 於 16-06-02 發表
真心感謝各前輩教路, 對於所有新舊會員都有教無類!
的確這裡需要多些正能量 ...
「有教無類」

孔子

EK 男神,女神!!!

引用:EK+男神,女神!!! +

原帖由 BearBearMummy 於 16-06-02 發表
EK 男神,女神!!!
我要水著Look.

hkpapa852,你d數據好掂,三年後我女考小一,希望仲會有你既數據

感謝3位!還有其他前輩!令我們獲益良多!