用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明我12宗罪 (可能有更多, 不能盡錄)
樓主: melodywong903
go

明我12宗罪 (可能有更多, 不能盡錄)   [複製鏈接]

回覆:明我12宗罪 (可能有更多, 不能盡錄)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:話人白痴,小朋友有自閉,有問題,癲婆、升

原帖由 melodywong903 於 16-05-25 發表
話人白痴,小朋友有自閉,有問題,癲婆、升天,依d唔係咒罵人係讚美呀?真係欺人太甚!小心因果報應!

...
你以為我是分身 咁我無野講鳥. 你繼續活在自己世界啦.

回覆:大埔之友 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:明我12宗罪 (可能有更多, 不能盡錄)

可能明我果隻"腳"真係唔易改過來而造成困擾....又可能因此令到樓主大仔間小學施壓在樓主大囝及樓主身上....令到樓主壓力太大點都好....為人父母真係要慎言...先可以身教自己小朋友(教小朋友都唔會叫佢人地鬧你,就要不停鬧返人先啱...如果樓主係咁教..真係無言)....希望樓主早日可以釋放自己! 呢個post前期都仲有可讀性~後期變成無理對罵~真可惜!

唔好再回, 由得有心人自己自娛算吧!

超級版主

版主按: 討論已變成罵戰,現將此帖關閉。

另版主會再翻閱早前的討論,如有挑釁或人身攻擊會員的言論會被屏蔽,嚴重違規者會被警告或禁言。敬請注意!

‹ 上一主題|下一主題