用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 沙田體藝中學
樓主: jswailam928
go

沙田體藝中學

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+16-05-11+發表一定

原帖由 mcl203 於 16-05-11 發表
唔得,田總系列賽唔公平㗎,唔通俾D 2幾30歲出學界蛤班靚仔靚妹,又要改革

...
點改好,要揾尊貴會員提議

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

fionakong2008 發表於 16-5-11 10:58
今年有一個十四歲攞冠軍噃
都係唔公平...應該加埋 限制操練時間...每週限於4粒中...學界嘛....不可以跟一級教練...拉到公平D

最好仲細分D好...12.00以下一組...12.01-12.10又一組....分到去18秒

miriam 發表於 16-5-11 11:03
點改好,要揾尊貴會員提議
拔走某D基本原素即可

fionakong2008 發表於 16-5-11 10:58
今年有一個十四歲攞冠軍噃
講真....好利害....暫時全港最勁....好好好快

引用:Quote:fionakong2008+發表於+16-5-11+10:58

講真....好利害....暫時全港最勁....好好好快
同齡係,但最快係某幾位女飛人,大家都好欣賞大家,唔係視大家為對手。

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:fionakong2008+發表於+16-5-11+10:58

都係唔公平...應該加埋 限制操練時間...每週限於4粒中...學界嘛....不可以跟一級教練...拉到公平D

最好仲 ...
嘩!

跑足一年都得囉!

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:miriam+發表於+16-5-11+11:03+點改好

拔走某D基本原素即可
好難拔架

青春火花

引用:Quote:原帖由+mcl203+於+16-05-11+發表講真

原帖由 fionakong2008 於 16-05-11 發表
同齡係,但最快係某幾位女飛人,大家都好欣賞大家,唔係視大家為對手。

...
11.89s, 近年田徑系列走出黎都係12.2Xs前後,歷史就無睇lu ~~~

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+16-05-11+

11.89s, 近年田徑系列走出黎都係12.2Xs前後,歷史就無睇lu ~~~
係,該位運動員好出色,好欣賞佢。仲有,我個人認為,佢笑起黎個樣好甜。

醒目開學勳章

mcl203 發表於 16-5-11 11:04

最好仲 ...
阿女話學界田徑比賽唔公平,男甲有5000米、男乙有3000米,但女子只得1500米

mcl203    發表於 16-5-11 16:59

Eat_Sleep_Play  你就好啦可以講無聊嘢,我囡呢段時間考呈一我驚到震  發表於 半小時前
我等緊DSE放榜喎

醒目開學勳章

回覆:沙田體藝中學

心急期待能入體藝。請問當日除回校,校內網頁會否公布名單(或編號)?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。