用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃景 Joyful 2016 PN 揮手區
樓主: maxifoxy
go

荃景 Joyful 2016 PN 揮手區 [複製鏈接]

引用:我有意為仔仔報2017+joyful+PN,請問荃景and

原帖由 duckie_b@by 於 16-08-10 發表
我有意為仔仔報2017 joyful PN,請問荃景and 麗城邊間Joyful 好d?兩間學校是否有校車接送?

...
荃景校舍細d,畢業生升小成績不錯。
麗城校舍大d,收生人數多d,地點睇你自己方便。

都有校車的,不過我打算自己接送,唔知詳情。

回覆:maxifoxy 的帖子

Thanks a lot!

回覆 duckie_b@by 的帖子

我讀緊荃景. 年資就荃景老d, 校舍細D,但 head 同head co teacher 都係Joyful 好幾年.上年去個OPEN DAY麗城就大同新.所有配套都優勝D. 但好似轉左head 同head co. 加上荃景joyful 都裝修左. 考慮埋2間都有校車.地點唔係大影響嘅話, 俾我揀會揀 荃景

不如你等OPEN DAY再去感受下先決定, 佢通常係10月有OPENDAY

回覆:八月子 的帖子

想問荃景老師好唔好?好有愛心?會唔會同家長聯絡講下小朋友係學校既情況?

回覆:荃景 Joyful 2016 PN 揮手區

大家好,尋日中午收到荃景pm offer, 開心死我,今日已去註冊及買校服~
請問有冇谷可以入,謝謝

‹ 上一主題|下一主題