用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 日新訂young scientist 訂到一肚火
go

日新訂young scientist 訂到一肚火 [複製鏈接]

呢間日新真係好唔掂,訂左$2xxx,等左一個半月,唔追都唔會知幾時有書,話有書又唔係齊晒,又要走多幾轉先攞到。月刊我見商務都有得買,訂每個月都未寄黎。呢間野真係好廢!

最憎佢個receptionist ,態度差不特只,仲有老人痴呆,打去問訂單,問完唔會覆你,再打去問好似完全唔記得你打過黎,又要再重新由頭講過發生咩事,廢中之廢!!

0    0    0    0

我都有咁嘅經驗,訂咗一次,完了無績訂,費時勞氣.

引用:+can+you+cancel+the+order+and+get+a+refu

原帖由 dora2009 於 16-07-26 發表
can you cancel the order and get a refund?
最終我攞晒D書喇!但月刊就要期期催咯!

回覆:日新訂young scientist 訂到一肚火

去邊度訂架?

我的經驗又唔係咁喎!! 我最近搬左, 佢啲人自動自覺打比我跟進, 態度仲幾好添喎!!

引用:我的經驗又唔係咁喎!!+我最近搬左,+佢啲人

原帖由 C.C.Ho. 於 16-08-04 發表
我的經驗又唔係咁喎!! 我最近搬左, 佢啲人自動自覺打比我跟進, 態度仲幾好添喎!! ...
俾人鬧得多

‹ 上一主題|下一主題