用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救恩學校 讀了PN班有助升讀救恩學校 (K1)嗎? 有無家長可分享下~ ...
go

讀了PN班有助升讀救恩學校 (K1)嗎? 有無家長可分享下~

如題 ~
希望女兒可以係有愛心及採用遊戲教學既幼稚園成長, 救恩係第一心水, 望家長交流下入學心得, 報讀PN班會否有優勢?

謝謝!

回覆:brunosarah 的帖子

佢話有50個位留比救幼

hello, winwincat008

你係咪指救恩小學部會收50位救恩幼稚園既學生?
其實我反而想知道讀左PN班會吾會有助入救恩幼稚園

我都想知。。。

回覆:讀了PN班有助升讀救恩學校 (K1)嗎? 有無家長可分享下~

回覆:讀了PN班有助升讀救恩學校 (K1)嗎? 有無家長可分享下~

唔會,首先要填問卷,揀一批見,面試前又有問卷,面試果part最重要都係考家長..
其實我覺得考家長好合理,佢地好重視家校合作.

我小朋友冇返pn有offer,不過放棄左個位.

回覆:讀了PN班有助升讀救恩學校 (K1)嗎

收細b嗎?

收細b...even Nov & Dec will have chance...

引用:唔會,首先要填問卷,揀一批見,面試前又有問

原帖由 kumasanee 於 16-07-16 發表
唔會,首先要填問卷,揀一批見,面試前又有問卷,面試果part最重要都係考家長..
其實我覺得考家長好合理,佢地好 ...
點解放棄呀?