用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 模擬名次45,全級名次31
樓主: eatmonmon
go

模擬名次45,全級名次31 [複製鏈接]

eatmonmon 發表於 16-4-16 22:53
自行揀了何傳耀和王少清
當你B1邊緣人,乙1王少清,2廖/李,3 SF /其他B2中學

引用:Quote:eatmonmon+發表於+16-4-15+16:24+校

原帖由 王家爸爸 於 16-04-15 發表
得兩種可能:
1,校長講大話。
2,班主任玩你。
唔好陰謀論,b1少左對學校也沒有益,校方都是好言相勸,不希望太大想頭,錯過配合小朋友banding而又係好學校。到時派出30以外,放榜時四圍撲學校叩門仲慘

回覆:AHGU 的帖子

琴日上完家長會,我哋學校仲咩名次都唔比,淨係比個估計banding,仲要估得非常保守,兩日後要交第一稿

引用:琴日上完家長會,我哋學校仲咩名次都唔比,

原帖由 Himma0904 於 16-04-20 發表
琴日上完家長會,我哋學校仲咩名次都唔比,淨係比個估計banding,仲要估得非常保守,兩日後要交第一稿:sickm ...
個名次並不是真正排banding的名次,可能學校覺得參考價值不高。若覺得學校保守,家長可進取一點吧!因為學校有的資訊很有限,當然昔老師可以估得很準時,都要信他吧!

回覆 Himma0904 的帖子

邊區? 咩學校? 會唔會係你果區BAND 1位好夠, 可以比家長任揀呀?

引用:回覆+Himma0904+的帖子 邊區?+咩學校?+會

原帖由 妹妹頭 於 16-04-20 發表
回覆 Himma0904 的帖子

邊區? 咩學校? 會唔會係你果區BAND 1位好夠, 可以比家長任揀呀? ...
梗係唔係啦!數字顯示係唔夠,我哋係Kl4

‹ 上一主題|下一主題