用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 考聆聽,試場有無打鐘?
go

考聆聽,試場有無打鐘? [複製鏈接]

醒目開學勳章

如題,雖然不長,但點都有影響

女話佢地學校做公開試試場時,係不會打鐘,想知道係佢學校特別無打鐘,定係佢今日試場問題,無安排停打校鐘

0    0    0    0

引用:如題,雖然不長,但點都有影響 女話佢地學

原帖由 CrabPincers 於 16-04-06 發表

女話佢地學校做公開試試場時,係不會打鐘,想知道係佢學校特別無打鐘,定係 ...
正常應該取消打鐘

引用:如題,雖然不長,但點都有影響 女話佢地學

原帖由 CrabPincers 於 16-04-06 發表

女話佢地學校做公開試試場時,係不會打鐘,想知道係佢學校特別無打鐘,定係 ...
我仔今日考佢話有打,但對佢算冇乜影响,佢話雖然間學校借個試場,但都仲有其他學生上堂,好難要人停晒唔響。

我女話聽野的時侯無打, 但寫野的時侯有打鐘

回覆:CrabPincers 的帖子

打鐘點都會嘈d,應該停打

回覆:CrabPincers 的帖子

我女應考試場有打鐘,但佢本身讀的中學dse考試時取消打鐘。

勞工局長張建宗,胡亂响處發噏風,                                
徵款措施講唔通,漠視民意亂咁衝,                                
民怨四起勢夾兇,等執包袱"將見終"!

醒目開學勳章

回覆:考聆聽,試場有無打鐘?

多謝甘多位回覆,我上考評局web site check左,話不可以except環境寧靜,包括打鐘聲,我自己覺得啦,考筆試時,打鐘無問題,但一邊好專心甘聽緊野,另一邊打鐘,點都會有影響,打鐘聲可能蓋過收音機聲

我女間學校(沙田)在DSE考試時會取消打鐘.

醒目開學勳章

回覆:考聆聽,試場有無打鐘?

女話今日試場無打鐘了

CrabPincers 發表於 16-4-8 06:54
多謝甘多位回覆,我上考評局web site check左,話不可以except環境寧靜,包括打鐘聲,我自己覺得啦,考筆試 ...
係, 考listening無端端打個鐘真係打鑊。
‹ 上一主題|下一主題