用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 北愛爾蘭寄宿中學
樓主: happybibi
go

[英國] 北愛爾蘭寄宿中學   [複製鏈接]

回覆 katrinafu 的帖子

北愛爾蘭的中學推介,我都想睇下有關資料, 可以在那裡找到呢?
謝謝幫忙

回覆 亮燈 的帖子

回覆:北愛爾蘭寄宿中學

Hello...大家好!亜囡剛剛收到RSD 嘅Year 13 offer, 現著手準備中...請問由HK 去Belfast 有乜嘢航班選擇呢?剛check BA ...要$16XXX !

引用:Hello...大家好!亜囡剛剛收到RSD+嘅Year+1

原帖由 的的媽媽 於 16-05-31 發表
Hello...大家好!亜囡剛剛收到RSD 嘅Year 13 offer, 現著手準備中...請問由HK 去Belfast 有乜嘢航班選擇呢 ...
無直航到belfast的,要搭多轉内陸機才到。你可用skyscanner 幫手找機票。暫時直航由香港到英國有:BA、CX、維珍。如果香港再轉機到英國就好多航空公司選擇。

引用:Hello...大家好!亜囡剛剛收到RSD+嘅Year+1

Hello...大家好!亜囡剛剛收到RSD 嘅Year 13 offer, 現著手準備中...請問由HK 去Belfast 有乜嘢航班選擇呢 ...
係呢個價錢,你可以直接打去BA問,如果訂一套學生票就要$16XXX,訂三套就約$12XXX-13XXX,我就訂一套學生,兩套倒頭,倒頭約$11000。

引用:Quote:原帖由+的的媽媽+於+16-05-31+發表He

原帖由 hennyyoyo 於 16-05-31 發表
無直航到belfast的,要搭多轉内陸機才到。你可用skyscanner 幫手找機票。暫時直航由香港到英國有:BA、CX、維 ...
我都有睇過,最平約$8XXX,但係要轉兩次機或轉一次,可惜要等廿幾小時轉機。

我估都係因為太短時間準備...請問如早d 買..會係什麽價錢呢?

唔該哂亮燈兄...睇唔到你第一個回應, 所以又再問平日價錢添!....即其實任何時間訂都係差唔多?最好一次过買bundle 票?

引用:唔該哂亮燈兄...睇唔到你第一個回應,+所以

唔該哂亮燈兄...睇唔到你第一個回應, 所以又再問平日價錢添!....即其實任何時間訂都係差唔多?最好 ...
如果你諗住買學生票就任何時間都係咁上下價錢,如買倒頭就要成日睇、問,因有時會特價,睇你好唔好彩!當然,如果上機日期唔係旺既日子,就真係會好平,試過有其他家長買過係$5XXX。

引用:Quote:原帖由+的的媽媽+於+16-05-31+發表He

原帖由 亮燈 於 16-05-31 發表
係呢個價錢,你可以直接打去BA問,如果訂一套學生票就要$16XXX,訂三套就約$12XXX-13XXX,我就訂一套學生, ...
我遲了訂(因等張新visa簽,5月先出機票),今年聖誕倒頭飛要11700,如我3月決定買,可能一萬蚊唔駛(我用skyscanner check住,佢地個價仲未扣税)。

你呢個價相信係學生票,所以貴啲!你可以直接比日期佢地,請佢揾張最平價作比較。(坐A 380有時較貴幾百)

agent 剛報價...Xmas 張例頭票要$14024添!

引用:+agent+剛報價...Xmas+張例頭票要$14024添

agent 剛報價...Xmas 張例頭票要$14024添!
咁不如買學生票啦!

我估都係要買學生票啦

的的媽媽 發表於 16-5-31 17:00
我估都係要買學生票啦
價錢差不多,學生票可帶2件行李。我上星期check Easter 倒頭飛大約HK$10710

happysmart 發表於 16-5-31 17:58
價錢差不多,學生票可帶2件行李。我上星期check Easter 倒頭飛大約HK$10710
我都等緊復活節倒頭,希望有特價平D啦!

亮燈 發表於 16-5-31 20:00
我都等緊復活節倒頭,希望有特價平D啦!
請問幾時會有特價?我都希望可以平D。

happysmart 發表於 16-5-31 21:46
請問幾時會有特價?我都希望可以平D。
我都想知,惟有時常問下。

亮燈 發表於 16-6-1 06:52
我都想知,惟有時常問下。
今早打去BA , 倒頭Belfast /HK £413 連稅HK$7998, 係咪平??

引用:Quote:亮燈+發表於+16-6-1+06:52+我都想知

原帖由 happysmart 於 16-06-02 發表
今早打去BA , 倒頭Belfast /HK £413 連稅HK$7998, 係咪平??
復活節?8千樓下平喇!

‹ 上一主題|下一主題