用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南(窩打老道)
go

迦南(窩打老道) [複製鏈接]

報佐全日班,請問呢間是否好?因為還在waiting中,睇下是否值得等,但不知課程同老師等是否好,有JM知道嗎?thx

0    0    0    0

回覆:迦南(窩打老道)

全日成6千幾再加膳食校車起碼8千幾 都好嗱利下

引用:全日成6千幾再加膳食校車起碼8千幾+都好嗱

原帖由 JUNE408 於 16-01-20 發表
全日成6千幾再加膳食校車起碼8千幾 都好嗱利下
但若老師有愛心同課程好的話可以考慮的,但我對呢間唔係太了解,所以才有此疑問,不過我已經有學卷全日做backup,純屬係好奇想了解多D,不過我都知私校全日係好貴,但我地都要翻工無人湊小朋友才去讀全日😂

引用:Quote:原帖由+JUNE408+於+16-01-20+發表全

原帖由 Stephy2009 於 16-01-20 發表
但若老師有愛心同課程好的話可以考慮的,但我對呢間唔係太了解,所以才有此疑問,不過我已經有學卷全日做ba ...
我上年有offer不過無要到,因為計返條數請工人加讀私校仲化算,自己又不用辛苦take care 家務之類嘅野!當然請工人也激氣la

我仔仔上年喺哩間讀pn, 真心覺得老師好有heart, 小朋友全面發展,唔會側重學術。當然針冇兩頭利,英文方面係唔夠既,但小朋友返得好開心,重德育教育。價錢方面係貴,仔仔上年讀半日,今年唔想k1全日制咁貴又有更心儀學校收左所以轉校。
‹ 上一主題|下一主題