用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基法幼稚園 2016 K1 offer
樓主: hkcheong
go

基法幼稚園 2016 K1 offer

回覆 zxcv1234 的帖子

謠言止於智者,其實換個角度,大家應該多謝wesi,因為佢令到咁多真正的用家,出來發表基法幼稚園的真實情況,仲幫左好多唔系咁認識基法的媽咪,解決左佢地對學校的疑慮,令到家長可以更放心小朋友加入基法幼稚園這個大家庭!

我唔係用家。
但我有去過基法參觀,除左校長,我連邊個打邊個都唔知。
印象好深刻係校園周圍貼滿作品,什麼獎勵之星。
樓梯旁也善用空間去放小孩作品,小朋友同老師關係好好,校長也叫得出小朋友的名。
如果唔用心,根本可以入房做文件,收足學費就算數。
我不是打手,看看我註册日就知入來有多久

大家有沒有留意, Wesi 124 更改了之前對基法幼稚園的劣平,為何她會改了..是否之前的評價不正確?

回覆 keroppiirene 的帖子

係喎, 仲好似Delete晒喎!

回覆:Gkyma 的帖子

講得好,!
我係用家,都覺得老師好用心教每個小朋友。
想攞獎的話,比心機做好親子作品。
其實攞唔到獎,都唔洗話學校唔好,自己都有責任。

回覆 Angelanna37 的帖子

想問下呢﹐上晝班同下晝班有無分別?我想幫小朋友插班﹐學校話得下晝班有位。
唔該晒咁多位.....

引用:回覆+Angelanna37+的帖子 想問下呢﹐上晝

原帖由 wendyaupooh 於 16-07-29 發表
回覆 Angelanna37 的帖子

想問下呢﹐上晝班同下晝班有無分別?我想幫小朋友插班﹐學校話得下晝班有位。
上下午班一樣,睇你自己小朋友起身時間。

keroppiirene 發表於 16-7-11 10:55

大家有沒有留意, Wesi 124 更改了之前對基法幼稚園的劣平,為何她會改了..是否之前 ...

路過,想了解基法幼稚園,咩事令咁多用家留言?一

是緣...哩位Wesi124自已叩門叩唔到基法(油塘)係度唱衰幼稚園
令我地一班真用家睇唔過眼佢既行為,不過
聽聞佢最後刀入左基法, 天冇眼