用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 交完表,一身鬆晒!
樓主: fooky-hk
go

交完表,一身鬆晒!

我星期二才交,只是交了一間,仲要好多人申請……

babytai    發表於 16-1-21 10:59

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

brianshe 發表於 16-1-20 18:06
今日4點去交港華, #6XX
份表唔記得作文, 職員好好人, 話叫我明天後補FAX給她 ...
No 6xx

我星期六早上交QES得3XX, 唔知最後係幾多呢?

引用:我星期六早上交QES得3XX,+唔知最後係幾多呢

原帖由 jackjackwin 於 16-01-21 發表
我只想知自己報名個兩間幾多人報

引用:Quote:clyl03+發表於+16-1-18+16:08+今日交

原帖由 fennieng 於 16-01-18 發表
其實係邊道睇到呢?我2間都無寫,佢係咪手寫落張家長存根道呢?都好奇想知
其實係中學比左個no你,如有任何查詢或補交文件時,就用學校比你個no囉,我其中一間有比張紙仔我,寫好面試日期同no,我估計係申請人數咁排,我十幾號交no係14x,但另一間無,我諗唔係間間學校會有

回覆:brianshe 的帖子

所以呢個遊戲咪話政府大整估!

http://www.friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=TON&mn=PINK&y=2008&m=6&d=29&bg=bg3&mk=pragnancy3.png[/img][/url]

jackjackwin 發表於 16-1-21 14:25
我19號去QES交4XX
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

引用:睇返數據,+呢次遞錯張祝+竟然唔夠400人遞表

原帖由 brianshe 於 16-01-22 發表
睇返數據, 呢次遞錯

張祝 竟然唔夠400人遞表, 港華都6百幾, 早知報張祝啦. ...
有同感,我8號交港華己4xx,心知不妙,奶哂嘢!

brianshe 發表於 16-1-22 18:15
睇返數據, 呢次遞錯

張祝 竟然唔夠400人遞表, 港華都6百幾, 早知報張祝啦. ...
咁即係港華唔係你本身嘅first pick,咁機會細咗都無所謂啦。

引用:Quote:原帖由+brianshe+於+16-01-22+發表睇

原帖由 maggie789 於 16-01-22 發表
有同感,我8號交港華己4xx,心知不妙,奶哂嘢!
港華仲多人報過 QC, KC

我會覺得係多咗1B1C甚至2A去搏港華。

一來港華升U個result唔靚仔,比佢哋錯覺今年勁人會少d㨂港華,會易d入;
二來諗住自已都搏高咗,其他勁人都會搏高d;
三來周街都唱今年人少易入d

條數咪咁變大咗囉

QC,KC呢個係基本盤,走唔甩𠺢啦

brianshe 發表於 16-1-22 18:15
睇返數據, 呢次遞錯

係咪話張而家又要面試,少左批鈡意佢以前唔洗面試既人報?

aeiou_drm 發表於 16-1-22 21:19
港華仲多人報過 QC, KC

回覆:交完表,一身鬆晒!

我囝學校有好多 b1a 成績男仔都報 St Joseph 加 港華, 反而冇報 KC, 我都唔係好明,點解唔揀 KC 揀 港華。

自行2間玩高低配,倒𣎴如剩係㨂一間好過。

除非超鐘意低果間,又有少少想搏高果間

否則派到低果間又要煩多次之餘,又浪費咗自行個位

如果規定派到自行同甲部就唔淮扣門,d家長會否選校時正常d?

引用:我囝學校有好多+b1a+成績男仔都報+St+Josep

原帖由 aeiou_drm 於 16-01-23 發表
我囝學校有好多 b1a 成績男仔都報 St Joseph 加 港華, 反而冇報 KC, 我都唔係好明,點解唔揀 KC 揀 港華 ...
我都唔明,港華仲要係抽嚟in,英皇就全in,可能小左個機都唔定!