用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 St Stephen's College
樓主: Chole
go

St Stephen's College [複製鏈接]

回覆:St Stephen's College

恭喜

Congratulation!!!!!!!!!!!

請問有沒有人知道是否會有第二輪面試? 還是根據第一輪面試表現出acceptance letter?

引用:請問有沒有人知道是否會有第二輪面試?+還是

原帖由 HCbb 於 16-01-26 發表
請問有沒有人知道是否會有第二輪面試? 還是根據第一輪面試表現出acceptance letter? ...
根據Admission talk 的說法,面試當天會揀選一些小朋友再見校長,之後沒有第二輪面試。

回覆:Chole 的帖子

即沒有即日見校長的,就代表不成功?
咁會寄reject letter嗎?

回覆:Chole 的帖子

我女只報了2間直資

Chole 發表於 16-1-26 13:27
根據Admission talk 的說法,面試當天會揀選一些小朋友再見校長,之後沒有第二輪面試。

...
Thanks a lot!

Chole  sure!  發表於 16-1-26 13:48

引用:即沒有即日見校長的,就代表不成功? 咁會

原帖由 OCHC 於 16-01-26 發表
即沒有即日見校長的,就代表不成功?
咁會寄reject letter嗎?
就係唔知,我先至開 post 問, so far 就算係即收嗰啲都好似冇見校長,唔知點解跟 Admission talk 的說法唔同。

留意一下,眼見其實 group number 已經分咗邊啲係副校見,其中有部份即收。

引用:Quote:原帖由+OCHC+於+16-01-26+發表即沒有

原帖由 Chole 於 16-01-26 發表
就係唔知,我先至開 post 問, so far 就算係即收嗰啲都好似冇見校長,唔知點解跟 Admission talk 的說法唔 ...
南區兩間直資都即見即收,真係急到瀨,唔通出生率底怕收唔足band1生,所以快刀斬亂麻

‹ 上一主題|下一主題