用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 如果某比賽得左獎,但獎狀未到手?
go

如果某比賽得左獎,但獎狀未到手? [複製鏈接]

如果比賽得左獎,但過晒自行交表時間,獎狀先會到手,咁自行填表時,填唔填埋好?

0    0    0    0

回覆:long170908 的帖子

填,面試再交奬狀

醒目開學勳章 王國長老

引用:如果比賽得左獎,但過晒自行交表時間,獎狀

原帖由 long170908 於 15-12-24 發表
如果比賽得左獎,但過晒自行交表時間,獎狀先會到手,咁自行填表時,填唔填埋好?

...

我囡舊年都係咁,我將獎杯既相同頒獎時既相合併埋一齊,證明個獎係我囡既,呢張印彩色,黑白睇唔清楚我囡個樣。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:原帖由+long170908+於+15-12-24+發表

原帖由 miriam 於 15-12-24 發表

我囡舊年都係咁,我將獎杯既相同頒獎時既相合併埋一齊,證明個獎係我囡既,呢張印彩色,黑白睇唔清楚我 ...
無頒獎禮

填。

後補獎狀。

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-12-24+發表填

原帖由 long170908 於 15-12-24 發表
無頒獎禮
有部份比賽會係官方網頁列出得獎者校名同學生名稱,你可以 screen cap 落黎做 supporting.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:原帖由+long170908+於+15-12-24+發表

原帖由 miriam 於 15-12-24 發表
有部份比賽會係官方網頁列出得獎者校名同學生名稱,你可以 screen cap 落黎做 supporting.

...
Thank you

‹ 上一主題|下一主題