用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖文嘉中英文幼稚園vs海濱迦南
樓主: cwan3023
go

聖文嘉中英文幼稚園vs海濱迦南 [複製鏈接]

引用:回覆+CxN_2013+的帖子 有,救世軍!利申海

原帖由 ipoipo 於 15-12-27 發表
回覆 CxN_2013 的帖子

有,救世軍!利申海濱迦南己收我小朋友,不過我比夠傾向呢間,但唔收,迦南冇曰曰有 ...
迦南日日有net同普通話的

你聽邊個講呀!我鄰居係度教,佢話冇,依家收學卷,所有課程跟教育局指引,佢話以前唔收學卷就有,依家慳皮縮左拉!

引用:回覆+CxN_2013+的帖子 你聽邊個講呀!我鄰

原帖由 ipoipo 於 15-12-27 發表

你聽邊個講呀!我鄰居係度教,佢話冇,依家收學卷,所有課程跟教育局指引,佢話以前 ...
唔通老師呃我

老師有沒有呃你,我就唔知,不過我小朋友能夠入到全靠鄰居咋,因小孩仲未講到野,考其他學校全部衰曬

引用:回覆+CxN_2013+的帖子 老師有沒有呃你,我

原帖由 ipoipo 於 15-12-28 發表

老師有沒有呃你,我就唔知,不過我小朋友能夠入到全靠鄰居咋,因小孩仲未講到野,考 ...
請問你小朋友入到下午k1嗎?我仔讀緊n班反而要1月先通知可吾可直升,激死

引用:回覆+CxN_2013+的帖子 老師有沒有呃你,我

原帖由 ipoipo 於 15-12-28 發表

老師有沒有呃你,我就唔知,不過我小朋友能夠入到全靠鄰居咋,因小孩仲未講到野,考 ...
K1 用家話日日有net and Ph

‹ 上一主題|下一主題