用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 收到offer
go

收到offer

今日開信箱收到信。比預期中早好多,驚喜的聖誕禮物

回覆:收到offer

pm offer

引用:今日開信箱收到信。比預期中早好多,驚喜的

原帖由 carol818 於 15-12-22 發表
今日開信箱收到信。比預期中早好多,驚喜的聖誕禮物
今日係喜出望外的日子!

我都收到PM offer呀⋯⋯

Pm offer too

醒目開學勳章 王國長老

版主提示

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發 現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

我都係pm offer. 你們好

AM offer

引用:AM+offer

原帖由 viviannyu 於 15-12-23 發表
AM offer
請問是今日收到嗎?

請問幾時要註冊?

Am offer,我想問通常是否直升禮小?

引用:+本帖最後由+Shanmini+於+15-12-23+19:41+

原帖由 Shanmini 於 15-12-23 發表

Am offer,我想問通常是否直升禮小?
想知too,AM offer

Pm offer, 你地好!

PM offer!

但真係想知近年禮幼直升禮小比例,係唔係真係得30-50%咁少,我check 過因為禮幼140個位,但禮小得100個位,仲要收外校生,7除8扣剩返幾十個位俾禮小都唔出奇.定係好多禮幼生都寧願搵出面小學,想直升的都可以直升?

有否現有用家指點迷津

醒目開學勳章 王國長老

版主再次提示

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

再次提示後仍發現會員在此邀請或請求加入
"親子王國及教育王國以外之通訊群組"版主會將本主題關閉,重犯者會警告或禁言,敬請留意
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:版主再次提示全面禁止開立/邀請/宣傳任何親

原帖由 miriam 於 15-12-25 發表
版主再次提示

乜呢度有人宣傳開版咩?大家只報告緊小朋友係上午am定下午pm offer咋喎,唔係叫大家pm開group喎

醒目開學勳章 王國長老

kabemama 發表於 15-12-25 15:05
乜呢度有人宣傳開版咩?大家只報告緊小朋友係上午am定下午pm offer咋喎,唔係叫大家pm開group喎: ...
本人在版面作出提醒當然事必有因!

在此主題內本人已作出超過十次之分割及移除有關之違規內容,全部已移至違規文章內作為記錄。

版主
miriam

回覆:miriam 的帖子

辛苦了

Am offer

pm offer