用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有無人知天后mud pies education 好唔好? ...
go

請問有無人知天后mud pies education 好唔好?

需然book 左試堂,但都想知口碑如何?

回覆:請問有無人知天后mud pies education 好唔好?

同問'

引用:讀過,開頭ok,+但後來覺得追唔到學校課程,

原帖由 ChristyChung111 於 15-12-22 發表
讀過,開頭ok, 但後來覺得追唔到學校課程,同職員態度好寸
可否告知如何跟不到學校進度?
另外,幾錢一堂?

ChristyChung111 發表於 15-12-26 19:52
回覆 ihv2kids 的帖子

果時上$200 幾一堂

可否分享下知唔知邊間教初小 英文較好? THS

引用:Quote:ChristyChung111+發表於+15-12-26+19

原帖由 hippoo 於 15-12-26 發表
其實視乎學校做什麼方法而去搵邊間Center,如樓上jm的意見,應該match我小朋友的學校, 因為我學校的寫作多是creative writing, 就算寫formal letter, topic 都是很有創意。

引用:Quote:ChristyChung111+發表於+15-12-26+19

原帖由 hippoo 於 15-12-26 發表
English excel 都上過幾年,其實幾鍾意架!而match 學校,但奈何老師質素比以前差左好多。之後跟另一間,都上左2年,但就很transitional, local 就真是很適合,國際學校就唔岩。

引用:回覆+ihv2kids+的帖子 果時上$200+幾一堂m

原帖由 ChristyChung111 於 15-12-26 發表
回覆 ihv2kids 的帖子

果時上$200 幾一堂
Thanks! 看來我可以試下!

引用:Quote:原帖由+hippoo+於+15-12-26+發表可否

原帖由 ihv2kids 於 15-12-26 發表
English excel 都上過幾年,其實幾鍾意架!而match 學校,但奈何老師質素比以前差左好多。之後跟另一間,都 ...
想请教另外一間叫咩名字?