用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 《屯門》田景呂郭碧鳳Vs路德會建生幼稚園 ...
go

《屯門》田景呂郭碧鳳Vs路德會建生幼稚園 [複製鏈接]

請問有冇媽媽可以分享以上兩間幼稚園呀?有冇黎緊會讀或者已經讀緊嘅可以分享下?
   0    0    0    0

引用:請問有冇媽媽可以分享以上兩間幼稚園呀?有

原帖由 Ca_ling 於 15-12-20 發表
請問有冇媽媽可以分享以上兩間幼稚園呀?有冇黎緊會讀或者已經讀緊嘅可以分享下? ...
田景真心麻麻 ! 唔建議

回覆 Linchu 的帖子

我十幾年前係呢間幼稚園教,我唔知而家仲係唔係個個姓陳的校長,如果仲係我勸就唔好

當年佢係用橫手整就校長坐呢個位,同埋佢係冇咩學歷,會考全紅,而家就唔知啦,當然會進修,人品認真超級差,我也是被她出招,激到我自己走,試問一個咁概校長點會教到好概小朋友…

唔排除當中有好的老師,家長真係要認真睇清楚

引用:+本帖最後由+melodynwy+於+15-12-21+09:47+

原帖由 melodynwy 於 15-12-21 發表

回覆 Linchu 的帖子
同意 ! 陳校長同主任都麻麻,無愛心 ~

Linchu 發表於 15-12-21 16:22
同意 ! 陳校長同主任都麻麻,無愛心 ~
我本身不是住開屯門所以不清楚!之前都係聽人講話幾好報名! 咁妳地知唔知路德會建生如何?

引用:Quote:Linchu+發表於+15-12-21+16:22+同意+

原帖由 Ca_ling 於 15-12-21 發表
我本身不是住開屯門所以不清楚!之前都係聽人講話幾好報名! 咁妳地知唔知路德會建生如何?  ...
田景個間都幾多誇境學生!親眼見過陳校長過關時為左唔想其中一個發燒既學生影響左成車人過唔到關,不停向學生面部同頭部噴水 .... 離譜到爆 ~

屯門佳寶都唔錯呀

Linchu 發表於 15-12-21 23:36
田景個間都幾多誇境學生!親眼見過陳校長過關時為左唔想其中一個發燒既學生影響左成車人過唔到關,不停向學 ...
吓,而家佢衰到咁,當年佢係由教師,用埋D陰濕招,整走校長,再整走唔企佢個邊D人
不過我都冇再教幼稚園,就是因為入了呢間所為基督教的幼稚園,以為好好,點知...........連當年校監係牧師,都超級有問題,陳校長因為要做校長明明拜神都可以受浸的話,你話點能夠再可以係呢度教落去......從此之後我無教幼稚園LA

大家真係要用眼用心睇清楚

‹ 上一主題|下一主題