用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好氣餒
go

好氣餒

阿仔面試結果全reject, 只有根德園waiting仲要12月大仔,答野好多都答到,會唔會係因為我既問題

[img][/img]

引用:阿仔面試結果全reject,+只有根德園waiting

原帖由 chiuchingm 於 15-12-16 發表
阿仔面試結果全reject, 只有根德園waiting仲要12月大仔,答野好多都答到,會唔會係因為我既問題:pity ...
全部報名幼?

同你一样,12月超大B,全军覆没,琴日生日好彩收到根德园AM offer,最好概生日礼物。

引用:同你一样,12月超大B,全军覆没,琴日生日

原帖由 babydream16 於 15-12-16 發表
同你一样,12月超大B,全军覆没,琴日生日好彩收到根德园AM offer,最好概生日礼物。 ...
好叻!

回覆:chiuchingm 的帖子

係嘪,有時真係想知自己衰咩

簽名被屏蔽

回覆:好氣餒

12月大b repeat K1,8間公佈,6間waiting,1間reject (答啱曬加有禮貌),有幸有1間pm offer,都幾慘敗,唔知敗咩。個遊戲好難玩,只可以話隨緣。擔心考小一點算?

其實啱既offer一個就夠。我見好多人有三四個offer.佢地好快會放架啦。大家加油

sw_2013  同意  發表於 15-12-16 16:30

我仔9月細B,都全軍覆沒,好彩有間開左無耐無咩人爭既IS英普收左,唔係都唔知點算

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

仲有LH沒公佈,呢家進取學校都中意收超大,佢宜家PN班甚至有一半係超大repeat PN添。不過你預最好都係下午班offer啦。所以話要做超大讀名校,不如一早repeat PN先,霸住佢嘅K1位再考龍。

回覆:puichingforsure 的帖子

Pm-ed

引用:其實啱既offer一個就夠。我見好多人有三四

原帖由 busydaddy 於 15-12-16 發表
其實啱既offer一個就夠。我見好多人有三四個offer.佢地好快會放架啦。大家加油

...
其實係,我心儀3間,有offer正正係其一,所以已經好滿足。

大家咁話,完全冇人地講到比超大b玩哂咁叻曪

回覆 chiuchingm 的帖子

你有無提水? 名幼好多提水就fail

引用:回覆+chiuchingm+的帖子 你有無提水?+名幼

原帖由 bubuprincess 於 15-12-16 發表

我自己一向冇提,早晨拜拜推椅都唔提,冇做老師會叫,佢會自己做

回覆 puichingforsure 的帖子

我覺得真係有機會攪錯。朋友個仔舊年in kv...又尖叫唔合作...am offer,仲要係港島地址....唯一諗到係老師撹錯份form

引用:回覆+chiuchingm+的帖子 你有無提水?+名幼

原帖由 bubuprincess 於 15-12-16 發表

我有repeat老師個問題,不過冇提
如果waiting 我冇咁難受,有一缐希望,而家真係好唔開心。而且阿仔唔係樣衰,出街成日都比人叫佢去casting, 所以我諗面試係未我應該完全唔出聲先啱,都係我既錯
Anyway, 不過都恭喜你地呀!只怪自己做得唔好

[img][/img]

引用:大家咁話,完全冇人地講到比超大b玩哂咁叻

原帖由 andyan324 於 15-12-16 發表
大家咁話,完全冇人地講到比超大b玩哂咁叻曪
係呀!冇諗過連waiting 都冇

[img][/img]