用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真心問九龍那幾間才算是名幼?
樓主: StarryNight0823
go

真心問九龍那幾間才算是名幼?

回覆 lvmh88 的帖子

請問SC & LH 即邊間???

引用:回覆+lvmh88+的帖子 請問SC+&+LH+即邊間??

原帖由 anna2015 於 16-01-04 發表

請問SC & LH 即邊間???
SC: st catherine (國際英文幼稚園)
LH: Learning Habitat (學之園)

呢個唔太認同!各有fans! 亦有好多人覺得10個有8個揀York! 每人都有自己嘅主觀意願望!亦都不認同以上所說嘅5大!好多人未必識其中幾間!你自己覺得嗰幾間好就已經得,唔需要其他人一齊去認同你嘅諗法,每個人心目中都有自己鍾意嘅幼稚園!只要適合自己嘅小朋友,就係家長心目中嘅名幼!亦都唔需要分地區來決定邊d先係名幼!正如有人喜歡法國Chanel, 有人喜歡意大利Ferragamo,只要適合自己就得啦!

回覆 HauMiranda 的帖子

thanks a lot!!! I am totally ignorant about school...

引用:回覆+lvmh88+的帖子 呢個唔太認同!各有fa

原帖由 Park88 於 16-01-04 發表

呢個唔太認同!各有fans! 亦有好多人覺得10個有8個揀York! 每人都有自己嘅主觀意願望 ...
你睇清楚我點答先啦,我咪話「係我心目中」囉!:;pppp::;pppp::;pppp:

回覆:jwyt 的帖子

我個人覺得沒有