用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根徳園明天收信嗎?
樓主: chowyikwan
go

根徳園明天收信嗎?

引用:Quote:原帖由+Park88+於+15-12-11+發表回覆

原帖由 margarita0510 於 15-12-11 發表
我記憶中大概2800,好似好耐都冇加價
有錯請指正
今年已經$3950

引用:回覆+ahsiu+的帖子 KV+學費幾多呢?websit

原帖由 Park88 於 15-12-11 發表
回覆 ahsiu 的帖子

KV 學費幾多呢?website睇唔到!
一年$40000,        你上幼稚園概覽睇啦

Park88 發表於 15-12-11 16:53
回覆 ochow 的帖子

因心儀直資私小,所以要裝備足夠才夠膽去考!龍幼也好好,不過是半龍,一半機會上自己 ...
same here.......wait good hope and prepare for esf intereview...

回覆 Alicebabyonon 的帖子

哈哈,可能已經見過你幾次了!你最心儀邊間呢?

引用:回覆+Alicebabyonon+的帖子 哈哈,可能已

哈哈,可能已經見過你幾次了!你最心儀邊間呢?
esf,but i have not other country passport...so i think the chance is ...

引用:回覆+ahsiu+的帖子 KV+學費幾多呢?websit

回覆 ahsiu 的帖子

KV 學費幾多呢?website睇唔到!
Kv k1-k3 一年39500
Sc k1 一年 52613    k2-k3 57244

jlbb1  sc   發表於 15-12-12 09:28

回覆 oscarwan 的帖子

多謝分享!好詳細!嘩,咁KV好物有所值,價格合理,有名氣,中數水準高(其實中文難學過英文)!只是怕學校對學生太嚴,因傳統教學方式!咁有咁好既,有規矩!又有自己校車!唔錯啊!

唔緊要,盡力便可!ESF 似 local嘅一條龍,真的好好!考到有offer 再諗吧!努力!

$39,500 (10)       

http://www.chsc.hk/kindergarten/