用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 景華山莊boxhill VS九龍塘think
go

景華山莊boxhill VS九龍塘think [複製鏈接]

邊間好 兩間都係AM offer
boxhill3個鐘全英 除星期一、三、五有廣東話30分鐘 星期二、四普通話一30分鐘 由ABC教
Think 每日20分鐘英文 雖然其他時間廣東話教 但個NET teacher會長期stay 喺課室

0    0    0    0

回覆:景華山莊boxhill VS九龍塘think

邊間好?

回覆:景華山莊boxhill VS九龍塘think

火炭boxhill 好似得20分鐘廣東話及普通話

引用:火炭boxhill+好似得20分鐘廣東話及普通話 +

原帖由 VERACHAN 於 15-12-08 發表
火炭boxhill 好似得20分鐘廣東話及普通話
可能係20分鐘 我聽錯了 …其實boxhill對比下係唔係無咁出名 好似無乜人提尼間學校

引用:Quote:原帖由+VERACHAN+於+15-12-08+發表火

原帖由 ivysuen119 於 15-12-08 發表
可能係20分鐘 我聽錯了 …其實boxhill對比下係唔係無咁出名 好似無乜人提尼間學校

...
但boxhill很多用家都讚,不少pn學生也得到名幼k1 offer呢

引用:Quote:原帖由+ivysuen119+於+15-12-08+發表

原帖由 maomaofafa 於 15-12-09 發表
但boxhill很多用家都讚,不少pn學生也得到名幼k1 offer呢
請問有無例子邊一間名幼?

ivysuen119 發表於 15-12-9 12:12
請問有無例子邊一間名幼?

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3189837&highlight=boxhill&__ncforminfo=P18Say4rv35uRwrQ5EfLzCIiVa2NWbKvvcXKMy_1RikpNbaU7CjL3eWWAMPFnYjoYiH04mZy-ftQL78rKZySLIoQicKvwGAZ1I3Xz-KnztM=
‹ 上一主題|下一主題