用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖公會基督顯現堂幼稚園 ((有結果))
樓主: bubble27
go

聖公會基督顯現堂幼稚園 ((有結果)) [複製鏈接]

回覆 MaggieWoo 的帖子

我都想知係咩離譜事

Axus 發表於 17-1-13 12:54
回覆 MaggieWoo 的帖子

我都想知係咩離譜事

sorry真係唔方便講。
其實唔係個個老師都唔掂嘅,總會有好老師教得好照顧得好小朋友,可能只係我唔好彩啫。有家長覺得學校唔好但都有家長會覺得好,只係我係覺得唔好嗰個啫。路過見人話個視學報告寫得好差咪去睇吓個報告,發覺提出的問題我之前都覺得有同樣問題,咪係度插嘴俾大家參考吓。不過我小朋友都已經係小學生,可能學校已經改善咗,最好由現家長講吓現在的情況會好D。

回覆 wskngai 的帖子

Anyway,都多謝你的分享,已很有參考價值,同意返學都好講際遇

我小朋友K1, 我又唔覺咁差

小朋友K1,課程好生活化,活動教學,很有趣,不覺小朋友不明白

我幫個囡選左這間的K1 am,諗住聖公會,又係基督教,應該都幾好,同埋in 左咁多間,亞囡最好表現係依間,我諗小朋友對間學校有好感,in時先會有好表現~  (ps:卓思,宏褔pm offer都放棄左)

jennycyf 發表於 17-2-3 00:09
小朋友K1,課程好生活化,活動教學,很有趣,不覺小朋友不明白

正如我之前有講,我同我小朋友的經歷係以前嘅,可能現在已經改善咗,最好現家長(即你係其中一位)講會好D。另外我亦point out過,唔同人有唔同感覺同經歷,可能我只係不幸的一家。Anyway,如果佢哋現在已經可以做到大部份家長都滿意,咁咪已經係好事囉。我都只係來分享吓啫。
‹ 上一主題|下一主題