用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 2016 K1 有net 做班主任?
go

2016 K1 有net 做班主任? [複製鏈接]

9月聽講座校長PowerPoint 有提過 "Each class has 2 co-class teachers( 1 net and 1 Chinese,1 teaching asst).. 好似講緊有net 做班主任,打電話去學校double check 又只係話check 咗再覆,請問有冇人知?如果好似以為咁得45分鐘對我來講偏少,也是我非常concern 會不會take offer 的因素!請解答,謝謝!
   0    0    0    0

我都想知.

我都想知

回覆:2016 K1 有net 做班主任?

係,講明有net, 有中文老師,及一位助教。

回覆:queenieqt 的帖子

有架

回覆 sasamama0114 的帖子

我小朋友讀緊....有NET, 有普通話老師..

1個班主任+1個助教...
但2016年K1係咪改左有NET做班主任......最好再問番學校好D...

我已經問咗學校, 佢地回覆係有net co-class teacher, 有chinese co-class teacher, 仲有一名助教.  net teacher 會stay 課室 1.5 hour, 每日有1.5 hours係英文授課的.  

回覆:DarlingS 的帖子

係呀,有Net teacher做班主任,星期一至五都有英文堂,老師仲係自澳洲………等地方 (唔記得其他國家 ),小朋友好鍾意同老師講野同理玩。呢個係呢間學校優點。

‹ 上一主題|下一主題