用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日有冇人in 深水埗德貞吖?
go

今日有冇人in 深水埗德貞吖? [複製鏈接]

有人in德貞嗎?
玩玩玩具;砌砌圖,問👀👂口👃!食乜早餐;叫乜名;邊個同你嚟!

0    0    0    0

引用:有人in德貞嗎? 玩玩玩具;砌砌圖,問€

原帖由 gtopc 於 15-12-05 發表
有人in德貞嗎?
玩玩玩具;砌砌圖,問👀👂口👃!食乜早餐;叫乜名;邊個同你嚟!

...
in完喇!
咩名、指眼耳口鼻、砌板、講出杯毛巾牙刷及用嚟做乜、隔離係邊個(媽咪)、你係男仔定女仔、去中間5個小朋友一齊玩、送禮、問小朋友下次再嚟玩好唔好、bye bye飛吻。
另外問家長:平時邊個照顧小朋友?家姐有冇一齊玩?點解揀呢間學校?

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

👋🏻
我都in完啦,大同小異,不過亞囝唔大合作,又唔肯講自己個名,我唸都係入讀機會唔大

引用:👋🏻我都in完啦,大同小異,

原帖由 leung0760 於 15-12-05 發表
👋🏻
我都in完啦,大同小異,不過亞囝唔大合作,又唔肯講自己個名,我唸都係入讀機會唔大 ...
未必唔收㗎,咁多位!

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

回覆 cameo 的帖子

Thanks!! 😘

回覆:今日有冇人in 深水埗德貞吖?

我都有in呀,希望學校會收啦。總括呀囡都好合作,in左4間,最滿意係今日既面試呀

‹ 上一主題|下一主題