用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德貞幼稚園 面試日得一個家長入得!!!
go

面試日得一個家長入得!!! [複製鏈接]

其實德幼安排面試真係有問題lor! 如果淨係得一個家長陪同子女。應註明於信內lor! 你估個個家長都放星期六ga 咩.......特登請假重視呢間學校就換黎在門外食風。希望佢來年可以“優化”面試安排lor!
   0    0    0    0

回覆:面試日得一個家長入得!!!

但好彩入到去唔驶等好耐!

回覆 resign 的帖子

其實每年面試(我知道最近6年)都係只可一名家長陪同,曾經見過寄來的通告有註明,但我唔肯定今年有無......因課室地方有限,不能容納太多人,你應該早點做定功課

引用:回覆+resign+的帖子 其實每年面試(我知道

原帖由 Ah_Mi 於 15-12-05 發表
回覆 resign 的帖子

其實每年面試(我知道最近6年)都係只可一名家長陪同,曾經見過寄來的通告有註明,但我 ...
因為唔止冇得入課室,直頭係不準入校。我覺得有需要預先俾家長知的。

btw我係一個,但真係見好多爸爸企曬校外等⋯

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

回覆 Ah_Mi 的帖子

今年肯定無註明lor~ 唔係點會咁多Papa 中伏呀?

回覆:面試日得一個家長入得!!!

除左面試日,家長日都只可一位家長進入

‹ 上一主題|下一主題