用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生派彩 --- 報喜報憂區
樓主: happymamaTY
go

民生派彩 --- 報喜報憂區

回覆:民生派彩 --- 報喜報憂區

有分廣東話同英文班?

除左圖答唔到佢地做乜,其他全部答岩晒,用英文答仲答得好快,有答名,仲指住張相講話呢個係xx(名),10月b, reject 無waiting . 雖然明知難入都難免有失望,因答得幾好!可能問卷太hea 填

祝其他小朋友good luck

12月超大B,有am offer
當日local老師in, 答晒問題,問卷又好俾心機填

引用:Quote:原帖由+yoyolk945+於+15-12-05+發表

原帖由 happymamaTY 於 15-12-05 發表
係咪連佢嘅playgroup都冇上呀?

好勁呀
無上過

引用:除左圖答唔到佢地做乜,其他全部答岩晒,用

原帖由 mrsbbq 於 15-12-05 發表
除左圖答唔到佢地做乜,其他全部答岩晒,用英文答仲答得好快,有答名,仲指住張相講話呢個係xx(名),10月b ...
睇來細b又機會小d

8月b 答對9成,都係no offer...

3月b 全答對,都係no offer...

回覆:cosme 的帖子

想問問, has not been accepted, 下面有張reply slip 寄返去求waiting, 呢張reply slip係咪個個都有?

引用:想問問,+has+not+been+accepted,+下面有張

原帖由 easybebest 於 15-12-05 發表
想問問, has not been accepted, 下面有張reply slip 寄返去求waiting, 呢張reply slip係咪個個都有?

...
我都想知。
如果有分waiting 同has not been accepted.  我都唔想寄。

10月b, pm offer, net in, 數目字有答錯但有跟返老師講正確答案,怕羞細聲,有offer真係純好彩!

回覆:natalieau 的帖子

朋友話佢直頭冇回條、咁應該有回條就係waiting

引用:收了下午廣東話班+。女兒當天狀態不太好,

原帖由 力爭上游 於 15-12-05 發表
收了下午廣東話班 。女兒當天狀態不太好,因剛剛訓著半個小時我就抱去學校,整醒距後喊,我當時面色略差(急 ...
叻叻!恭喜!緣份遊戲!

引用:Quote:原帖由+力爭上游+於+15-12-05+發表收

原帖由 andyan324 於 15-12-05 發表
叻叻!恭喜!緣份遊戲!
多謝! 😂😂

引用:10月b,+pm+offer,+net+in,+數目字有答錯但

原帖由 lawcecilia 於 15-12-05 發表
10月b, pm offer, net in, 數目字有答錯但有跟返老師講正確答案,怕羞細聲,有offer真係純好彩!

...
恭喜,䏲來net in同細b都有機會,多謝你重燃我的希望,請問你問卷答得好好嗎?有冇加頁呀?係n無嗎?

回覆:Yang81 的帖子

問卷我都好認真填,無加紙呀不過我女有返playgroup同爸爸係old boy

引用:問卷我都好認真填,無加紙呀不過我女有返pl

原帖由 lawcecilia 於 15-12-05 發表
問卷我都好認真填,無加紙呀不過我女有返playgroup同爸爸係old boy

...
Old boy 吾同啦!點都有分加

has not been accepted.  係咪reject 信?

回覆:chowyikwan 的帖子

Am offer

6月b,,reject ..預計中,當日表現差,但份問卷好比心機寫

引用:Am+offer+ +

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽