用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生派彩 --- 報喜報憂區
樓主: happymamaTY
go

民生派彩 --- 報喜報憂區 [複製鏈接]

引用:not+accept+9月B +

原帖由 SYWu215 於 15-12-05 發表
not accept 9月B
有冇得waiting?

引用:我地not+accepted😔 +

原帖由 CareyTang 於 15-12-05 發表
我地not accepted😔
我都係has not been accepted

回覆:民生派彩 --- 報喜報憂區

仲有再分waiting 同not accepted, 亞仔做到九成得出即結果比waiting還要差,真係好失望。但都過去,展望有淨果幾間

我仔答啱晒都吾收,可能真係有d更叻,唔好灰心,一定有適合的學校,大家加油!

引用:Got+am+offer+1粉紅1白紙+😬 +

原帖由 友小 於 15-12-05 發表
Got am offer 1粉紅1白紙 😬
請問係咪n無人士呀?

引用:仲有再分waiting+同not+accepted,+亞仔做到

原帖由 cosme 於 15-12-05 發表
仲有再分waiting 同not accepted, 亞仔做到九成得出即結果比waiting還要差,真係好失望。但都過去,展望有 ...
唔通net in冇咁鬆👋

收am offer,4月B,當時Net in,全部答中,n無人士

引用:收am+offer,4月B,當時Net+in,全部答中,

原帖由 yoyolk945 於 15-12-05 發表
收am offer,4月B,當時Net in,全部答中,n無人士
係咪連佢嘅playgroup都冇上呀?

好勁呀

我仲未有信呀,好討厭,想快d了左件心事

可能小孩太叻又或性格唔合又或profile唔合。

可能小孩醒到所有名幼必收,一睇就知民生是後備,又或見父母九成在小學會出去叩門放棄民小,咁咪費事浪費offer囉

唔關小孩時

引用:收am+offer,4月B,當時Net+in,全部答中,

原帖由 yoyolk945 於 15-12-05 發表
恭喜曬!

失望!連waiting 都冇

引用:我仲未有信呀,好討厭,想快d了左件心事 +

原帖由 happymamaTY 於 15-12-05 發表
我仲未有信呀,好討厭,想快d了左件心事
我都係咁話!
得個知字都好!

今年幾多人考? 睇依度都9成人唔收

回覆 yoyolk945 的帖子

超叻!恭喜呀!

已派信,但仲未收到,n冇細b咩都唔識答,不過有跟 net 講,都係陪跑多!

收了下午廣東話班 。女兒當天狀態不太好,因剛剛訓著半個小時我就抱去學校,整醒距後喊,我當時面色略差(急躁)。第一個waiting room我女都仲扭計。但去到第二個教室,我女開始有回答問題,但不是全部,老師問鞋和頭髮是什麼顏色,我女無答。可能令老師留有印象的是,我女頭髮比較長可以扎辮,老師話你頭上的夾夾好靚,可不可以送比我。我女答可以,跟住拿下來給老師。😂 老師話我女好大方。但其實平時我女係唔會甘容易比野人的。😂

回覆:力爭上游 的帖子

緣份也

答岩晒所有問題,最後都唔收,真係好失望
或者問卷填得唔好,又或者我們都是在職父母,又或者是超大B

pm 廣東話offer 。大B,廣東話in,無上佢地play group

‹ 上一主題|下一主題