用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York PN出左offer啦
樓主: Glxf2015
go

York PN出左offer啦

引用:回覆+shirleyyfyip+的帖子 仲未有呀+冇off

原帖由 mable0901 於 16-01-09 發表
回覆 shirleyyfyip 的帖子

仲未有呀 冇offer中
咁可能係waiting

回覆 Christychan12 的帖子

唔好意思,想問下你朋友21 in 收到offer係am定pm,有冇讀playgroup?  
我岩岩今日收到信,但係話要再見多家長一次。我係好希望佢收。
你今日有冇收到信呀?

引用:+本帖最後由+hahashiu+於+16-1-9+16:16+編

原帖由 hahashiu 於 16-01-09 發表

我都收到咁既信,係什麼意思?收定唔收呢?

回覆:York PN出左offer啦

我睇過之前文章,好似話要上下佢PG,但未必係比PN offer.係比K1offer
不過係咪年年都係咁就好難講。

我仲未返去睇信箱。。😣你地係幾月BB呀?22號in 嗎?

回覆 hahashiu 的帖子

我冇問佢am 定pm..其實唔係好熟~haha..不過知佢冇讀pg

21in,10月bb,你朋友的bb都係10月?

回覆 Springtime 的帖子

請問你bb都係10月bb嗎? 有冇返pg?

我22号in。咩信都未收到

10月B,今日收到信,月尾要去見家長

10 月b ,月尾要去學校一次,是K1 conditional offer,係米个个一樣,其實no reject?

回覆 bonpanda 的帖子

我封信入面冇寫住係K1 conditional offer,我係申請PN

引用:回覆+Springtime+的帖子 請問你bb都係10月

請問你bb都係10月bb嗎? 有冇返pg?
12b,冇playgroup ,你呢?你都收到信?

引用:回覆+bonpanda+的帖子 我封信入面冇寫住係

回覆 bonpanda 的帖子

我封信入面冇寫住係K1 conditional offer,我係申請PN
我封淨係寫special case, 最唔明係佢話1月8前交slip, 我1月9先收到信,點交?

感覺呢間學校行政非常混亂,

我囡本身係13年12月B,我報左PN,同期交表,又出席左佢地既簡介會,身邊已有好多朋友話有得INTERVIEW既時候,(當中既BB仲要係14年出世)但我一直遲遲都無收到信話幾時INTERVIEW,前後打左2次電話去,一尾話陸逐寄緊信,又話12月B無咁快INTERVIEW,我就覺得怪,再問下佢點樣安排INTERVIEW 先後次序,佢仲識答我話跟BB 年紀大小,我囡報N 咪係大B LOL,  之後先話幫我CHECK下,話打番比我,但無打比我,直至過個星期,先收到佢地信

到我囡上個月21號IN完,之後我已經收到信話有OFFER,叫我1月8 前留位,(但最後決定無留),但今日無啦啦收到信,話SPECIAL CASE,話1月30 再見家長,又係話1月8前交SLIP,但我睇佢郵CHOP,係1月8 LOL。。。。

我真係唔明佢地做乜 =。=。

hppa    發表於 16-1-10 01:07

引用:真是in親都收嗎?我no.+4xxx+喎。。我仔都

原帖由 nnmama 於 15-12-29 發表
真是in親都收嗎?我no. 4xxx 喎。。我仔都係21號in,今日收offer letter 8:30am。得2個鐘係少佐啲。。如zeni ...
Zenith 好唔好?

我收信都係要去多次聽briefing

引用:Quote:原帖由+nnmama+於+15-12-29+發表真是

原帖由 Springtime 於 16-01-09 發表
Zenith 好唔好?
我都想知

22號in , 今日收到信話係special case, 月尾聽briefing..即係收定唔收?定介紹我地上PG,上左先俾offer? Hahaa..

引用:回覆+hahashiu+的帖子 22號in+,+今日收到

原帖由 Christychan12 於 16-01-10 發表

22號in , 今日收到信話係special case, 月尾聽briefing..即係收定唔收?定介紹我地 ...
最奇係話要8號前交返slip,點交?