用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 interview仍未完結打氣區
go

interview仍未完結打氣區

知道好多已經in哂,但我仍未in完,今星期六仍要繼續努力,至今亦未有任何offer,因為係細B,希望大家互相幇手打吓氣,唔知你地仲有邊間要in呢,add oil

回覆:interview仍未完結打氣區

仲有一間龍校。。。好想快啲了結

引用:仲有一間龍校。。。好想快啲了結 +

原帖由 Vickyblah 於 15-11-30 發表
仲有一間龍校。。。好想快啲了結
係呀,我已經算報得少,但都覺得好攰,所以報咗好多間的媽媽,真是更加辛苦,剛在星期六,上下午各一場,我已經有少少休克feel,連lunch都無哂胃口食

引用:知道好多已經in哂,但我仍未in完,今星期六

原帖由 alanjordan 於 15-11-30 發表
知道好多已經in哂,但我仍未in完,今星期六仍要繼續努力,至今亦未有任何offer,因為係細B,希望大家互相幇 ...
我仔見晒,都係細b,見咗5間,唔得就下年做大b

引用:Quote:原帖由+alanjordan+於+15-11-30+發表

原帖由 Wingng1021 於 15-11-30 發表
我仔見晒,都係細b,見咗5間,唔得就下年做大b
個遊戲沒完沒了,出年大B再報更多,香港媽媽真慘,我現在都未知點,如果真是收咗K1,咁出年仲報唔報做大B,定算數照讀好呢

最後一間,星期六,禮賢。
相信好多同路人吧

引用:Quote:alanjordan+發表於+15-11-30+10:30+

原帖由 jlbb1 於 15-11-30 發表
禾地都要玩埋今個星期六,累!
應該今個星期六好多媽媽interview係尾聲,不過我今個星期六應該係最難in那間,細b零期望

如果係女仔,最後一間通常係SPK,出年二月底三月初先in!

引用:Quote:原帖由+Vickyblah+於+15-11-30+發表

係呀,我已經算報得少,但都覺得好攰,所以報咗好多間的媽媽,真是更加辛苦,剛在星期六,上下午各一場,我 ...
每個禮拜六interview之前,我都無胃口食嘢,直到interview完曬先至肚餓

SPK and SKH ... 競爭太大,盡力開心完成已感安慰!

各位媽媽努力!
感同身受,我剛星期六完晒。完之前整個人都好攰無乜力量甘又有点暈暈地,in晒之後成個人充滿力量。
我算好彩,月中已經有-個offer。雖然未最心儀,但至少鬆—口氣。不過仲好緊張,因為之後兩間先心儀。

alanjordan 發表於 15-11-30 11:37
應該今個星期六好多媽媽interview係尾聲,不過我今個星期六應該係最難in那間,細b零期望

...
我哋都係,仔仔仲要係至細個個(31號出世),in咗咁多間,似乎都冇咩希望會有offer,今個星期六我哋最後一間in聖三一,哈哈哈,好想對天大笑,又有n班直升,又係超細B,打定輸數,當俾佢去playground玩下算啦。

引用:Quote:alanjordan+發表於+15-11-30+11:37+

原帖由 todaysat 於 15-11-30 發表
我哋都係,仔仔仲要係至細個個(31號出世),in咗咁多間,似乎都冇咩希望會有offer,今個星期六我哋最後一 ...
我最尾呢間都係當去上pg算,完咗就告一段落

引用:各位媽媽努力! 感同身受,我剛星期六完晒

原帖由 ckmouseckmouse 於 15-11-30 發表
各位媽媽努力!
感同身受,我剛星期六完晒。完之前整個人都好攰無乜力量甘又有点暈暈地,in晒之後成個人充 ...
你係細B?中b?恭喜曬,有offer點都係無咁大壓力,不過都希望你心儀嗰D會有好消息啦

引用:各位媽媽努力! 感同身受,我剛星期六完晒

原帖由 ckmouseckmouse 於 15-11-30 發表
各位媽媽努力!
感同身受,我剛星期六完晒。完之前整個人都好攰無乜力量甘又有点暈暈地,in晒之後成個人充 ...
你係細B?中b?恭喜曬,有offer點都係無咁大壓力,不過都希望你心儀嗰D會有好消息啦

引用:如果係女仔,最後一間通常係SPK,出年二月

原帖由 maylulu 於 15-11-30 發表
如果係女仔,最後一間通常係SPK,出年二月底三月初先in!
我最終無遞到spk

引用:Quote:原帖由+Vickyblah+於+15-11-30+發表

係呀,我已經算報得少,但都覺得好攰,所以報咗好多間的媽媽,真是更加辛苦,剛在星期六,上下午各一場,我 ...
我只報左4間咋。。。但都覺得好想快啲攪掂。。。。

我只報了5間,不過可能報得少,無一間撞