用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 鬼鬼祟祟嘅TSA研討會
go

鬼鬼祟祟嘅TSA研討會 [複製鏈接]

有公聽會又唔出席,又鬼鬼祟祟咁攪過研討會,但又唔公開有位都唔俾人參與咁鬼祟,認為做得啱見得光嘅野,做咩唔光明正大去做?答案只得一個.....又係光明磊落地做假嗎?

0    0    0    0

ronniedad 發表於 15-11-28 15:11
有公聽會又唔出席,又鬼鬼祟祟咁攪過研討會,但又唔公開有位都唔俾人參與咁鬼祟,認為做得啱見得光嘅野,做 ...
有啲怪怪的,不過,如果想去都應及早報名,不會給人口實。
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

引用:Quote:ronniedad+發表於+15-11-28+15:11+有

原帖由 ANChan59 於 15-11-28 發表
有啲怪怪的,不過,如果想去都應及早報名,不會給人口實。
邊個會無啦啦會知有個咁嘅研討會?但如佢堅係想聽各方意見,做咩唔俾人現場登記入。

回覆:鬼鬼祟祟嘅TSA研討會

似係想係星期日公聽會前制造數據

ronniedad 發表於 15-11-28 15:47
似係想係星期日公聽會前制造數據
最近都參加過一個諮詢會,題目好有爭議性,所以會議地點是冇雷公咁遠及偏遠,希望只是有心人出席啩。

就算人少都要登記,因為要做會議記錄。
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

引用:Quote:ronniedad+發表於+15-11-28+15:47+似

最近都參加過一個諮詢會,題目好有爭議性,所以會議地點是冇雷公咁遠及偏遠,希望只是有心人出席啩。

就算 ...
正如我以前都參與過某d地區改變規劃資詢,絕大部份都係反對聲音及建議,但就無一個接納或否決嘅理由,一切照原計劃進行。

ronniedad 發表於 15-11-28 16:33
正如我以前都參與過某d地區改變規劃資詢,絕大部份都係反對聲音及建議,但就無一個接納或否決嘅理由,一切 ...
建議及聲音跟政治能量有關,有些遊說要在幕後做,不能在幕前,人要面,樹要皮,特別越窩囊的官員,越要面子。

引用:Quote:ronniedad+發表於+15-11-28+16:33+正

建議及聲音跟政治能量有關,有些遊說要在幕後做,不能在幕前,人要面,樹要皮,特別越窩囊的官員,越要面子 ...
所以就做完場大龍鳳後,就話好大部份家長都支持反對取消,又或經資詢後我地決定小修小補部份,俾條金樓梯自己落返黎。但其實與會者係乜水,大家都唔知。

引用:Quote:原帖由+ANChan59+於+15-11-28+發表建

原帖由 ronniedad 於 15-11-28 發表
所以就做完場大龍鳳後,就話好大部份家長都支持反對取消,又或經資詢後我地決定小修小補部份,俾條金樓梯自 ...
你唔知真係好多人反對取消?

Spectra666  無謂浪費時間與那樣水平的人討論吧  發表於 15-11-28 19:31
The more bizzare a thing is, the less mysterious it proves to be.

shadeslayer 發表於 15-11-28 18:19
你唔知真係好多人反對取消?
C 煙

Spectra666  無謂浪費時間與那樣水平的人討論吧  發表於 26 分鐘前

Xxxxxxx

係呀,最近有幾位十分活躍,又完全沒道理的人。

Spectra666  EK越來越BK化了  發表於 15-11-28 20:37
Spectra666  EK越來越BK化了  發表於 15-11-28 20:36
The more bizzare a thing is, the less mysterious it proves to be.

回覆:鬼鬼祟祟嘅TSA研討會

咪又係d染紅團體

‹ 上一主題|下一主題