用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 剛剛IN完培正
樓主: 天悅
go

剛剛IN完培正 [複製鏈接]

貢獻勳章

引用:Quote:原帖由+markey+於+15-11-29+發表我問

引用:我囡係2013.5月,好高大,人地以為三四歲,

原帖由 CC1205 於 15-11-29 發表
我囡係2013.5月,好高大,人地以為三四歲,行過有個女人好無禮貌,話"哩d大b成日同我地d細b爭",我無出聲, ...
我個仔2013年出世宜加身高99cm, 佢都唔似兩歲幾架,睇身高估大細B邊到啱架 !

我囡係2013.5月,好高大,人地以為三四歲,行過有個女人好無禮貌,話"哩d大b成日同我地d細b爭",我無出聲, ...
有冇識咁多哩啲嘢呀?通常都係啲父母教出嚟,一般見識,不用理會

引用:我囡話有摸pat+pat,甘到底有定冇? +

原帖由 candyandjody 於 15-11-29 發表
我囡話有摸pat pat,甘到底有定冇?
我個囝話冇😂

引用:我囡話有摸pat+pat,甘到底有定冇? +

原帖由 candyandjody 於 15-11-29 發表
我囡話有摸pat pat,甘到底有定冇?
因我女問佢乜都話有玩,唯獨呢條問題答冇anyway可能個別老師評估不同呢~不過我信我女

引用:Quote:原帖由+CC1205+於+15-11-29+發表我囡

原帖由 mw2012 於 15-11-29 發表
咁佢無知姐!
培正唔收超細B...
我都想唔做超大B 架,但上年唔比報!
理得D人呀,跟足學校收生遊戲規則報名,仲要豪幾拾蚊報名加埋指定交表時間,呢個讀龍校既年代係贏在受精時,時間個時。

回覆:剛剛IN完培正

個人意見,幾千人in, 學校正常都會揀已經口齒伶俐,成熟程度比較高的小朋友吧,能夠記得interview 做過啲乜嘢,已經很叻了。

LePetitBal 發表於 15-11-29 17:02
我女一樣但唯一問老師有冇摸佢patpat, 佢好堅決話: 冇!
我女playgroup 老師幚我問過佢教緊培幼既friend, 佢話肯定系唔會摸pat pat.  所以我上星期去in 系照着片

哈哈..希望唔好摸PAT PAT LA..我真係唔夠膽唔著片

我果個剩係講玩lego, 去老師度, 冇了.........

CC1205 發表於 15-11-29 17:36
呢位家長對自己小孩咁無信心, 仲考來做乜?

呢d正一怪獸家長

‹ 上一主題|下一主題