用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 5 間收左, n 班唔知邊間好?
樓主: westwestng007
go

5 間收左, n 班唔知邊間好? [複製鏈接]

回覆:pigprincess 的帖子

全日

先恭喜樓主
亦請其他BB勿因此氣餒, 要加油, 每個小孩都天真活潑

引用:Quote:原帖由+westwestng007+於+15-11-27+

原帖由 dreamdream081 於 15-12-04 發表
How many and which offers are u still keep?
我最後選擇玫瑰崗

我之前住筲箕灣,有欣苗同循道全日offer,但剛剛搬去杏花邨,考慮緊要唔要轉學校,僅係考慮全日就有聖道同路德會,你地覺得需唔需要試下報?😔如果報路德會同聖道邊間好d?

定直接開學讀欣苗?但就需要搭一站地鐵

引用:我之前住筲箕灣,有欣苗同循道全日offer,但

原帖由 lovelymeredith 於 16-01-08 發表
我之前住筲箕灣,有欣苗同循道全日offer,但剛剛搬去杏花邨,考慮緊要唔要轉學校,僅係考慮全日就有聖道同路 ...
當然要試,就近入學好重要,尤其是兩歲PN班

原帖由 lovelymeredith 於 16-01-08 發表
我之前住筲箕灣,有欣苗同循道全日offer,但剛剛搬去杏花邨,考慮緊要唔要轉學校,僅係考慮全日就有聖道同路 ...
不過現在才報,要讀全日有困難,未必有位剩,但call學校問下先

兩間差不多

‹ 上一主題|下一主題