用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 3個offer選邊間? (石硤尾幼兒園fd[full day], Think[pm] ...
go

3個offer選邊間? (石硤尾幼兒園fd[full day], Think[pm] , 奥基英文[am [複製鏈接]

石硤尾幼兒園 full day  ,校譽不錯,學費相宜。 Think 美孚[pm] , 下午班,小兒習慣下午睡覺,所以不想報。
浸信會奥基英文[am] ,新校未有升小學可以參考。但英文幼兒園,三間中覺得最好。
請問大大們有冇其他見解。謝謝。
   0    0    0    0

回覆 garfieldtam 的帖子

第1間full day,平靚正,之後直升K1,唔晒煩。K1後先比小朋友上出面既net英文課程,甘就夠晒。
之後個2間,你要睇K1到K3既經濟能力,比到小朋友讀當然可一試,think有多年辦學經驗,可靠啲,讀上去,有think小學backup,睇番之前升小數據,靚,好多升直資、私校。
新校舍,我就唔會比小朋友讀,除非你唔介意做白老鼠。行政各方面有啲亂。

謝謝保貴意見。

回覆:3個offer選邊間? (石硤尾幼兒園fd[full day], Think[pm] , 奥基英文[am

但奧基俾人個感覺幾好,老師都有愛心

‹ 上一主題|下一主題