用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 播道
go

播道

昨日有細佬妹收到OFFER, 請問今日仲有無人收到消息呀?
昨日收到OFFER的幾時注冊呀?
等待中.....

回覆 goyoki_connie 的帖子

你都好煩下喎!
我地呢D百無的真係比你輕鬆哦!!

63628100 發表於 15-11-26 09:39
回覆 goyoki_connie 的帖子

你都好煩下喎!

goyoki_connie 發表於 15-11-25 22:21
依家播道, 真道, 福小都有offer, 陸慶2nd in, 優才3rd in, 我都煩緊點..
甘多CHOICE. 真要SIP 高枕頭諗清楚啦...

63628100 發表於 15-11-25 15:31
昨日有細佬妹收到OFFER, 請問今日仲有無人收到消息呀?
昨日收到OFFER的幾時注冊呀?
等待中..... ...
答番先,唔好離題講自己有幾煩。有人前天收CALL今日註冊。

但前兩日call offer 的都是播道的細路妹.

我地呢d IN . 完咁耐都無聲無氣的

引用:依家播道,+真道,+福小都有offer,+陸慶2nd+i

原帖由 goyoki_connie 於 15-11-25 發表
依家播道, 真道, 福小都有offer, 陸慶2nd in, 優才3rd in, 我都煩緊點..
其實我會覺得你 hold 住甘多位,不如放返 d 出來比其他有需要的人。。。

回覆:播道

好正,仲話煩緊選邊間。。。。。:;pppp:

miujoey 發表於 15-11-26 16:05
但前兩日call offer 的都是播道的細路妹.

我地呢d IN . 完咁耐都無聲無氣的
有朋友打去問話過左自行會出信通知。不過唔知再要等幾耐

引用:Quote:原帖由+goyoki_connie+於+15-11-25+

原帖由 myhappybb 於 15-11-26 發表
其實我會覺得你 hold 住甘多位,不如放返 d 出來比其他有需要的人。。。

...

引用:回覆+evacalbee+的帖子我唔係新架,+早兩

原帖由 goyoki_connie 於 15-11-26 發表
回覆 evacalbee 的帖子

我唔係新架, 早兩日推介一些產品被block a/c呀, 唉.......我個goyoki a/c 5年架,  ...

各位冇offer的有冇寫信去學校呀? (我都冇offer)

引用:各位冇offer的有冇寫信去學校呀?+(我都冇of

原帖由 pak_mama 於 15-11-27 發表
各位冇offer的有冇寫信去學校呀? (我都冇offer)
我冇。

goyoki_connie 發表於 15-11-25 22:21

你一個人霸住 "幾" 果位真係戥妳煩....

你不如放晒出泥等其他人幫你 "分憂" 下啦, 呀家長.

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3184224&pid=42006186&fromuid=2010564

本 topic 的題目是 "有無收到消息有播道的offer ?

你又答自己有幾多個offer係手, 好煩! 你係咪攪錯左啊.

frederickw 發表於 15-11-27 09:36
你一個人霸住 "幾" 果位真係戥妳煩....

你不如放晒出泥等其他人幫你 "分憂" 下啦, 呀家長.
仲有如果你真係有5個offer係手的, 你d仔女好醒目, 但一定唔似你, 因為你連題目都唔識睇, 答錯曬

我昨日call話播道話已經又send哂email, 但我真係收唔到呀! 好灰,間間都冇機,自行又冇機,唯有等大抽獎……

Hillkymama  只係有兄,姐先send曬e-mail, 其他依幾日send  發表於 15-11-27 10:55