用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無德萃St Hilary用家?面試好似in家長
go

有無德萃St Hilary用家?面試好似in家長

請問有無用家係德萃,聽說一班有10個人,好focus, 甘師資同課程如何?我去in 2015-2016k1,選中文,但揾個吾咸吾淡的老師in,好明顯是普通語人/老師,我都差d聽吾明佢講咩,叫佢重覆一次佢講,然後又比個小朋友書or一盒綢碼去玩?!叫佢自己玩同家長傾計……

引用:請問有無用家係德萃,聽說一班有10個人,好

原帖由 Glicobay 於 15-11-25 發表
請問有無用家係德萃,聽說一班有10個人,好focus, 甘師資同課程如何?我去in 2015-2016k1,選中文,但揾個吾 ...
我去in鬼妹 似黑鬼英文 好難聽既英文 問佢可唔可以轉其他老師 佢話安排唔到 學校好細好似診所 我唔會選擇了

引用:請問有無用家係德萃,聽說一班有10個人,好

原帖由 Glicobay 於 15-11-25 發表
請問有無用家係德萃,聽說一班有10個人,好focus, 甘師資同課程如何?我去in 2015-2016k1,選中文,但揾個吾 ...

15-16 K1? 即幾時入學呢?

回覆:有無德萃St Hilary用家?面試好似in家長

我6月時問過職員, 佢話一班有廿幾個, 但唔多過25個學生