用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請校服供應商們做好產品質量及檢查
go

請校服供應商們做好產品質量及檢查

相信無家長想走來走去換校服, 買時要檢查清楚。 新買了2件恤衫, 洗完後先見到, 條領同袖口起曬一个个水泡(非常礙眼)。又遠又無時間換... 唯有去近D果間買過。 唔該做好D, 唔好太過偷功減料用劣質材料。

回覆 five 的帖子

俾錢叫大囡同細囡去買校服,返來打開看過.昨晚怕今天太凍要換冬季,拿一套出來預備.那知,我隻手一插入半截裙個袋,發現穿左既,如果阿囡上車袋八達通,實吾見啦.即刻開壇個佢補返先啦.今晚CHECK埋其他...未著先爛,咩世界??

王家爸爸  邊間咁差?  發表於 15-11-26 15:22
TwinWong   真係好差喎  發表於 15-11-25 09:40

ydoris 發表於 15-11-25 08:39
回覆 five 的帖子

俾錢叫大囡同細囡去買校服,返來打開看過.昨晚怕今天太凍要換冬季,拿一套出來預備.那知, ...
連我細囡燙校服時, 都話校服商做衫車工唔好,
側骨位好紐, 燙唔服, 鄒起晒, 易勾紗
我大囡以前件校服衫仲向到, 只係黃少少,
妹話好燙, 好直, 車工好好多

回覆 TwinWong 的帖子

仲未攞齊架,都吾希望吾好一凍就十一,二度.外套未有,著2件冷衫頂吾住.

我洗埋, 暫時都OK.

D態度仲要差到不知所謂!!! 上次有間話自己出名校冷 (妙X校冷) 擺明好似唔憂做咁, 投訴都無人理, 簡直就是垃圾, 永不幫襯!

今朝16度,我係流浮山附近住,妳話幾凍呀?件外套仲未有..難為了小朋友...

回覆 ydoris 的帖子

吾開名啦,間間都係咁..

醒目開學勳章

引用:D態度仲要差到不知所謂!!!+上次有間話自己

原帖由 kaka1027kaka 於 15-11-26 發表
D態度仲要差到不知所謂!!! 上次有間話自己出名校冷 (妙X校冷) 擺明好似唔憂做咁, 投訴都無人理, 簡直就是垃 ...
呢間d冷衫真係差

依家係Uxxxxx買Cashmere俾仔著,仔活好暖,今朝都唔使著校褸

回覆 Brianmommy 的帖子

係啤呀.阿囡都叫我去服裝店買白恤衫,吾好去豐XX買.不過行左UXX又無得賣..仲搵緊..冷衫吾洗校章既,我全都係UXX買,可以著幾年,校服店既,年年要買新..

回覆 ydoris 的帖子

白裇衫我都係金X買

ydoris  謝..SEARCH下邊度有先..  發表於 15-11-27 09:02

回覆 Brianmommy 的帖子

我都哩間買, 貴少少, 但日本料, 好著

Brianmommy 發表於 15-11-26 20:28
依家係Uxxxxx買Cashmere俾仔著,仔活好暖,今朝都唔使著校褸
唔好意思, 請問Uxxxxx係邊間? 可唔可以俾多D貼士

回覆 little_yolky 的帖子

uniqXXo

醒目開學勳章 王國長老

回覆:請校服供應商們做好產品質量及檢查

好彩我囡校服唔係坊間校服商做,變左質料幾好。

唯獨冬季校裙袋有問題,搞到我要自己改。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~