用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 博愛醫院施淑鎮幼稚園
樓主: janejj
go

博愛醫院施淑鎮幼稚園

醒目開學勳章

回覆 mothercare100 的帖子

講時講唔好講埋人地小朋友!有啲收養好!你好像有啲發難?點解這樣?莫非人地講中你?

mothercare100 發表於 16-1-20 22:07
你的態度如何,你的孩子態度也必如何。可悲
吓?我教仔女認清事實,有錯?教仔女唔好隨波逐流,有錯?
可悲?態度可悲?話人仔女唔可悲?

mothercare100 發表於 16-1-20 16:11
其實大把無必要爭辯喇,家長最緊要信自己既眼光同小朋友自己既選擇,單憑大家既你一言我一語,就認定某間學校 ...
其實一直以來都是你地你一言我一語咁抹黑施淑鎮,我地講就有問題,妳都好野蠻,為妳的子女可悲,人地學校就真係好好,低調處理,加上你有你唱,人地學校大把學生等住入讀,你地唔抵得就掛,明智家長就知間學校係點啦!你地咁鍾意評論施淑鎮,不如去做評論員啦!仲多啲人知呀!

mothercare100 發表於 15-11-26 21:58
回覆 janejj 的帖子

不如你聽日打去聖腓力揾校長,話比佢知你好有誠意讀,睇下你小朋友有無機會入到全日班 ...
你同助力堂個校長好熟咩!嘜打好講下就會收,你都好熟佢地內部運作喎,你同肋力堂有什麼關係呼之欲啦!

mothercare100 發表於 15-11-26 21:58
回覆 janejj 的帖子

不如你聽日打去聖腓力揾校長,話比佢知你好有誠意讀,睇下你小朋友有無機會入到全日班 ...
好明顯就係度sell肋力堂,嘜佢地唔夠學生,要搵打手出拿渣招,可悲可恥

yukichow1980 發表於 15-11-24 21:33
呢間唔好,有得揀都唔好揀,路德會好好多
唔該妳啦!邊有人咁無品,直斥人地學校唔好,講嘢客觀啲,如果妳話妳個女係度畢業,咁樣返轉頭唱間學校,仲無品,咁就真係妳的態度如何,妳的xx也如何,施淑鎮有這樣的家長,真係可悲

真係好奇怪,突然係收生旺季有一班人出黎講,可能真係老師或打手都唔出奇

yukichow1980 發表於 16-1-20 23:50

真係好奇怪,突然係收生旺季有一班人出黎講,可能真係老師或打手都唔出奇 ...
個女畢咗業,讀緊小學都仲咁得閒理幼稚園嘅嘢,邊個似打手多啲呀!都係個句,積下口德啦!

yukichow1980 發表於 16-1-20 23:50

真係好奇怪,突然係收生旺季有一班人出黎講,可能真係老師或打手都唔出奇 ...
就係因為一直以來施淑鎮任你地抹黑,評擊,人地學校唔出聲,唔好以為就可以亂講,依家我地抱不平,咁又如何

你只係家長,又知現在係收生旺季,話唔係內行人都無人信啦,老師或打手,

ElsaChanBB 發表於 16-1-20 23:56
個女畢咗業,讀緊小學都仲咁得閒理幼稚園嘅嘢,邊個似打手多啲呀!都係個句,積下口德啦! ...
都係個句,施淑鎮要搵打手,唔駛今時今日,你地係網上話得咁過穩,心虛呀!做人要立品,有時間上番小學個group啦,仲係幼稚園個group到溜連,居心叵測

當然啦!一向得你地唱2雙黃,你一句我一句咁唱人間學校,現在就梗係唔過穩啦!我地會為我地仔女間學校持平,咁點呀!我地讚唔啱聽呀!咁就係,唔係同道中人

回覆 ElsaChanBB 的帖子

一開網站就見到右上角咁多個回覆提醒,想唔黎幼稚園group都唔得啦.另外,自己小朋友之前都差唔多係呢D月份IN幼稚園,點會唔知係旺季呢

ElsaChanBB 發表於 16-1-21 00:21
當然啦!一向得你地唱2雙黃,你一句我一句咁唱人間學校,現在就梗係唔過穩啦!我地會為我地仔女間學校持平 ...
你都好得意,係15年9月開個account來唱衰施淑鎮,仲要講以前啲嘢,未見過啲家長可以咁無品囉,咁仲唔係肋力堂啲打手或老師

yukichow1980 發表於 16-1-21 00:24

一開網站就見到右上角咁多個回覆提醒,想唔黎幼稚園group都唔得啦.另外,自己小朋友 ...
唔好解釋咁多啦!解釋即掩飾,老師或打手

ElsaChanBB 發表於 16-1-21 00:26
你都好得意,係15年9月開個account來唱衰施淑鎮,仲要講以前啲嘢,未見過啲家長可以咁無品囉,咁仲唔係肋力 ...
咁滿意施淑鎮,你個女讀緊時又唔同1學校講,甚至呼同個女轉校,轉去肋力堂嗎!你個friend話打去同個校長講下就可能有位,咁你唔同個女轉校,仲係度讀到畢業,你仲假啦!唔好話學校啦!

ElsaChanBB 發表於 16-1-21 00:34
咁滿意施淑鎮,你個女讀緊時又唔同1學校講,甚至呼同個女轉校,轉去肋力堂嗎!你個friend話打去同個校長講 ...
你反轉頭唱個女間學校,我係明智或有理性啲嘅家長都會笑你啦!咁唔滿意都比個女係度讀,仲要讀到畢業,真係有問題,都唔知點做人呀媽

ElsaChanBB 發表於 16-1-21 00:21
當然啦!一向得你地唱2雙黃,你一句我一句咁唱人間學校,現在就梗係唔過穩啦!我地會為我地仔女間學校持平 ...
仲以為自己理直氣壯,係咁踩間學校,講得好有道理咁,真係笑大人個口,信你就真係唔用腦諗嘢

有理性?你似無理性的打手多少少個個post都回2-3次,人地唔再講都繼續回夜喇,你仲要回幾多先放得工呀

ElsaChanBB 發表於 16-1-21 00:42
仲以為自己理直氣壯,係咁踩間學校,講得好有道理咁,真係笑大人個口,信你就真係唔用腦諗嘢 ...
我就反而為妳個女間小學擔心,學校有啲什麼差池,咪比妳唱衰哂,我真係為間小學可悲,有妳啲咁高質素嘅家長,真係可悲