用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 博愛醫院施淑鎮幼稚園
樓主: janejj
go

博愛醫院施淑鎮幼稚園 [複製鏈接]

yukichow1980 發表於 16-1-21 00:45
回覆 ElsaChanBB 的帖子

有理性?你似無理性的打手多少少個個post都回2-3次,人地唔再講都繼續回:goo ...
你踩人學校就得,妳驚咩,心虛呀!學校就係一直無人為佢出聲,妳就好現實,為收錢,我就無妳咁熟,有錢收架,妳真係好熟喎

yukichow1980 發表於 16-1-20 23:50
回覆 mothercare100 的帖子

真係好奇怪,突然係收生旺季有一班人出黎講,可能真係老師或打手都唔出奇 ...
因為我最睇唔過眼妳啲咁嘅家長,要番轉頭踩間學校,真係無品到極點

yukichow1980 發表於 16-1-21 00:45

有理性?你似無理性的打手多少少個個post都回2-3次,人地唔再講都繼續回:goo ...
因為妳做慣打手,咪知幾時停囉,打手

哇…又係打手呀?作為當事人去澄清對呢間學校ge抹黑有錯?
明明成件事唔係真實,講返事實出黎叫"打手"。
對一D反駁你ge人你又要"抹黑"為"打手"。
你抹黑ge技能都幾純熟喎,不愧係"黑客"(某種意義上😂
宜加係旺季?我記得我個女係11月尾interview,以宜加咩學生都收哂啦!洗唔洗宜加先做嘢呀!旺季?都完啦。
唉…算啦…唔講咁多,廢事又比人話係打手。
你再講廢話我先慢慢駁…

來說是非者,便是是非人。自己作為施淑鎮家長,看到一D人歪曲事實,真係覺得好唔抵!仲要誣陷我哋係打手!咁鍾意 加鹽加醋都唔知好嬲定好笑。

醒目開學勳章

回覆 yukichow1980 的帖子

呀,我有啲唔明白,點解你話一開網站右上角就有咁多回覆提醒,所以唔入來睇下都唔得,但點解我無你口中所講回覆提醒?可否教下我係邊度睇??講真點解自己會入來睇?係因為自己幫朋友留意下附近有什麼好學校而入來!
你同mothercare100不斷攻擊施淑鎮,可否講下點解?咁你們心儀邊間?是否聖腓力堂幼稚園?因為我見你們講這間,所以願問其詳
另點解唯獨你同另一位媽咪(mothercare100)係度不斷話人係打手?人地講返自己仔女學校的情況,而你同mothercare100 就咁樣講,真係有啲疑惑?
仲有你講自己仔女係這個時候面試,我真係唔明??因為以我所知面試唔係應該係上年年底已經面左試嗎?
可否話我知你仔女係邊間面試呢?

醒目開學勳章

回覆 dasilva825 的帖子

唔好咁嬲,我覺得你係岩,因為你最有資格講返自己仔女係施淑鎮度讀的真實情況

醒目開學勳章

你都係岩,因為你都係最有資格分享

引用:回覆+dasilva825+的帖子 唔好咁嬲,我覺得

原帖由 hosumman 於 16-01-21 發表
回覆 dasilva825 的帖子

唔好咁嬲,我覺得你係岩,因為你最有資格講返自己仔女係施淑鎮度讀的真實情況
我唔係嬲,只不過睇唔過眼D人個女係施淑鎮讀完三年書。畢業後就係咁唱衰間學校啫。一D飲水思源都無,就話比人聽(你的如何,你D仔女必如何)真係覺得個位小朋友好慘!因為這個媽咪為咗貪放便接送個小朋友返學放學,難為咗個小朋友係施淑鎮讀咗三年都唔同個小朋友轉校。就可以知道呢位媽媽有幾多關心自己個小朋友嘅將來啦!讀完畢業啦!就叫D人唔好揀自己個小朋友讀過嘅學校。唔通呢位家長嘅小朋友可能係施淑鎮讀書時好叻?好乖?好醒目?樣樣都 冧巴溫所以晤想其他D家長入讀施淑鎮,打破佢個小朋友紀錄?(不過叻都無用啦!都唔認得咩叫飲水思源嘅)!所以有一位家長講得好啱㗎!你D人格如何,D仔女就必定如何囉!!!!

回覆:ElsaChanBB 的帖子

收生,乜唔係一早收哂架咩!

引用:收生,乜唔係一早收哂架咩! +

原帖由 mothercare100 於 16-01-21 發表
收生,乜唔係一早收哂架咩!
我個女個間施淑鎮聽校長講一早收晒啦!其他D就唔知道啦!可能D人唔抵得所以中傷我個女間學校,所以請咗D打手嚟話施淑鎮壞。

回覆:dasilva825 的帖子

多謝你既發言喎,施淑鎮打手加代言人:;pppp:

引用:多謝你既發言喎,施淑鎮打手加代言人:;pppp

原帖由 mothercare100 於 16-01-21 發表
多謝你既發言喎,施淑鎮打手加代言人:;pppp:
咁又唔洗客氣,有D人學生收生不足係到歪曲是實,話人係打手又話代言人!你喜歡点講都好囉!事實勝於雄辯!你諗吓你自己好過啦!

醒目開學勳章

呀,我又唔明點解你咁肯定施淑鎮收生情況?莫非你係施淑鎮的職員?我相信唔係,但點解講到自己咁肯定?但你又咁肯定叫家長打俾聖肋力堂幼稚園校長就會有機會有全日班,莫非你又係嗰間的職員?
另外,我知每間學校一定會規舉,點解聖肋力堂個校長可以隨時隨地接外界電話?乜校長唔係應該會好忙咩??但我感覺你又好清楚聖肋力堂個校長的事,你同校長係唔係好friend ?

回覆:hosumman 的帖子

你咁鐘意玩推理,買練習返去做啦!比意見人,又比你算呢樣算個樣,你真係,,,

有d人係接受唔到人俾意見

引用:有d人係接受唔到人俾意見

原帖由 yukichow1980 於 16-01-21 發表
咁有真係呀!有d人接受唔到比人篤爆自己係聖肋力嘅人。就話施淑鎮呢樣唔好個樣唔好。踩低人哋抬高自己,咁樣呢啲人咪接受唔到意見囉!起碼我哋係施淑鎮嘅家長有小朋友喺度讀。從來都冇講話其他學校嘅壞話我哋嘅意見係咪好中肯呢

引用:你咁鐘意玩推理,買練習返去做啦!比意見人

你咁鐘意玩推理,買練習返去做啦!比意見人,又比你算呢樣算個樣,你真係,,,

...
咁我都覺得你都好鍾意玩推理啦!你有冇仔女係施淑鎮學校嗰度讀書。就可以話呢間學校唔好!我諗你都要買返多啲練習返屋企自己做下啦!學人比意見,真係好😄⋯⋯

yukichow1980 發表於 16-1-21 18:53
唔係接唔接受意見嘅問題,而係你個啲所謂意見其實就是詆毀人地學校,為何要踩低人地抬高自己,心知肚明啦!老師打手

醒目開學勳章

我有疑惑才問你,但你就咁樣話我,你真係佢地所講人格有問題!講真如果你身無屎,你唔會有咁ge 反應,莫非你真係聖腓力堂的人??

‹ 上一主題|下一主題