用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人仲未收到北角明慧信?
go

有冇人仲未收到北角明慧信? [複製鏈接]

我仲未收到, 打過去問話所有信(包括有同冇offer)都寄出哂...
有冇人都係未有信? 謝謝.
   0    0    0    0

引用:我仲未收到,+打過去問話所有信(包括有同冇o

原帖由 828 於 15-11-23 發表
我仲未收到, 打過去問話所有信(包括有同冇offer)都寄出哂...
...
我仲未收到,我喺九龍東,唔知關唔關事…

回覆 yanpiglet 的帖子

我諗都係冇多...因為我有印象明慧係先出offer後出waiting. 我見收到信上黎講既都係有offer

Ihavent received either

引用:回覆+yanpiglet+的帖子 我諗都係冇多...因

我諗都係冇多...因為我有印象明慧係先出offer後出waiting. 我見收到信上黎講既都係 ...
其實我本身都打定輸數嫁,同埋我已經收到另外2間pn offer,諗住等埋明慧再決定邊間留位咋。

你就好啦....我仲未有著落.....

引用:回覆+yanpiglet+的帖子 你就好啦....我仲

你就好啦....我仲未有著落.....
你係咪有d仲等緊result?
另外有d pn 仲可以報名同埋未開始報名,所以唔使怕。

我都有玫記offer. 但問題係一定要搭校車

引用:我都有玫記offer.+但問題係一定要搭校車

原帖由 tweetyho 於 15-11-23 發表
我都有玫記offer. 但問題係一定要搭校車
如果明慧都有offer你會揀邊間?

我估明慧我最多得waiting。我估可能簡介會問卷我寫我老公小學高主教畢業,想入高記小學, 佢谂住收我我都冇心讀上去。因高記有K1
Grp in我老公第一個答, bb interview全答中

回覆:yanpiglet 的帖子

仲有幾間等緊,希望有啦

828表於 15-11-23 17:12
仲有幾間等緊,希望有啦

睇你住边区,我估最少港島区唔憂冇位

回覆:有冇人仲未收到北角明慧信

港島東呀

828 發表於 15-11-23 17:57
港島東呀
應該唔成問題....感覺上我依邊南區中西區好多位

回覆:tweetyho 的帖子

希望快d有好消息啦, 就算唔係心儀既,都會定d

tweetyho 發表於 15-11-23 16:56

我估明慧我最多得waiting。我估可能簡介會問卷我寫我老公小學高主教畢業,想入高記 ...
我應該會被REJECT,因為明慧係我第一間聽簡介會既幼稚園,當時我仲未做好自己想囡囡升小既資料,佢份問卷裡面要填心儀小學,我心急竟然寫左民生書院(九龍城0個間),依個幾月我睇左好多,而且好肯定心儀小學唔係民生書院,不過依家都太遲嚕。另外老公話阿囡面試OK,我見校長就麻麻,答左2條。

所以,一早打定輸數~

引用:我仲未收到,+打過去問話所有信(包括有同冇o

...
我都仲未收到信,但同我住同一棟樓的媽媽都收到信,但佢係waiting list.  正常都係得收offer 信和waiting list 信出傘,都唔明點解佢收到,我仲未! 唔收都會有waiting list 信架,是嗎?

引用:回覆+yanpiglet+的帖子 我諗都係冇多...因

我諗都係冇多...因為我有印象明慧係先出offer後出waiting. 我見收到信上黎講既都係 ...
唔關事啊,我朋友星期六收到waiting list 信! 同有offer 既同一日收到

咦?因為我大仔當年係分批出,所以我以為呢次都係。

我今日打去問係咪offer信出哂,佢仲即刻答我有同冇都出哂,正路星期五出信,今日點都會收到,咁古怪既。

‹ 上一主題|下一主題