用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

interview時間 [複製鏈接]

有無媽媽話我知上年interview要等幾耐? 佢封信寫明提早半小時, 請問計埋提早半小時后到in完, 總供要幾耐時間走得? 因為我還要趕下一場, 想因下時間, 麻煩各位告訴我一下, 感謝!
   0    0    0    0

回覆:interview時間

我想搭單問天后站行過去係咪好遠? 要上斜路嗎? 係咪轉車或搭的士好d?

引用:我想搭單問天后站行過去係咪好遠?+要上斜路

原帖由 taiyeung 於 15-11-23 發表
我想搭單問天后站行過去係咪好遠? 要上斜路嗎? 係咪轉車或搭的士好d?
要行樓梯
唔識行怕行錯

引用:我想搭單問天后站行過去係咪好遠?+要上斜路

原帖由 taiyeung 於 15-11-23 發表
天氣涼涼哋,步行上都可以,但要行百幾級樓梯上,小朋友可能要扭抱,但好處係時間可以自己掌握到,唔怕等唔到車塞車。如果由天后地鐵站步行,可以行皇仁&中央圖書館之間的「火龍徑」,之後會已到大坑浣紗街。沿浣紗街行,會見到pk超市,pk對面馬路有樓梯上大坑道。到大坑道後,行上少少,過馬路已經是真光。

引用:Quote:原帖由+taiyeung+於+15-11-23+發表我

原帖由 tam_bb 於 15-11-24 發表
天氣涼涼哋,步行上都可以,但要行百幾級樓梯上,小朋友可能要扭抱,但好處係時間可以自己掌握到,唔怕等唔 ...
thx, 好詳細,不過我諗都係搭的士過去,因為唔想抱小朋友行樓梯

回覆:interview時間

可以在天后搭81, 63巴士,或cwb搭23b

‹ 上一主題|下一主題