用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 F.1 既家長, 你地幾時開始考試呀?
樓主: silvia_ng
go

F.1 既家長, 你地幾時開始考試呀?   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

各科係咁 dict & quiz, 上網見到個分數真係流晒汗............

好彩抽中左 3 月 UT 前學校搞既補數班丫.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:回覆+bb560+的帖子 未係,星期五唱歌比賽WO

原帖由 ydoris 於 16-02-01 發表
回覆 bb560 的帖子

未係,星期五唱歌比賽WOR.上星期一考完試,班班都去BOOK房練歌.今個星期又BOOK左練歌.真 ...
你囡同我囡唔同校架!你放心。

回覆:ydoris 的帖子

我女最怕dict geography。 當然最差都係geography

引用:Quote:ydoris+發表於+16-2-1+08:39+以為派

原帖由 tintinlam 於 16-02-01 發表
就來過年, 仲要DICT, QUIZ............. 我仔上星期開始就好興奮: 好嘢, 冇功課.... 佢話冇功課直 ...
咁好嘅?無功課?

引用:Quote:原帖由+ydoris+於+16-02-01+發表以為

原帖由 bb560 於 16-02-01 發表
唔怪得話你囡間中學出名多功課同quiz啦,d老師同校長都好勤力呀。我囡已開始有少少手fing fing la……預備 ...
我以為我個女果間已經係出名多功課,點知你地重勁

blee427 發表於 16-2-1 17:31
我女最怕dict geography。 當然最差都係geography
我仔最怕就係中, 西史, 最差都係呢2科都係6字.......

‹ 上一主題|下一主題