用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SPCCPS
樓主: Connie12747
go

SPCCPS [複製鏈接]

回覆:Spccps小一入學取錄結果信件已經全部寄出,有冇人收

其實某啲網友的子女有多間取錄,總有佢嘅因由;各有前因莫羨人,無謂太執著了。

引用:唔好咁講 致勝有點誇獎 平心而論+我個仔係

原帖由 alovea 於 15-11-21 發表
唔好咁講
致勝有點誇獎
平心而論 我個仔係好斯文 有禮貌
Can you pls pm me about your parenting. I have to prepare my boy's interview next year.

Nevermind EK's comment. It seems that sometimes parents become irritable and agitated under the stressful education environment in HK.

引用:其實不必過多猜測,要相信學校的評定標準。

原帖由 oooasis 於 15-11-23 發表
其實不必過多猜測,要相信學校的評定標準。
我女和同班幾個女仔都有2nd in(都是無關係人士)。其中答到書 ...
我欣賞你的態度。

引用:Quote:原帖由+kyleebc+於+15-11-27+發表近

原帖由 catdonut 於 15-11-27 發表
我也覺得alovea是謙虛的
X 3

引用:其實某啲網友的子女有多間取錄,總有佢嘅因

回覆:學校已在昨午開始電聯 SPCCPS waiting的家長

樓主你意思係有人無去註冊,已call waiting補上?

SPCCPS快開學了(2016-2017), 有沒有人開WHATAPPS群組?! 可ADD我入GROUP 嗎?!

回覆:choitaomama 的帖子

放心,開咗學就會有class rep 開group add你

‹ 上一主題|下一主題