用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SPC 同高主差一個鐘. 博唔博好?
go

SPC 同高主差一個鐘. 博唔博好?

引用:如題.

原帖由 lamkwan 於 15-11-20 發表
如題.
central or np?! np應該ok

回覆:SPC 同高主差一個鐘. 博唔博好?

北角好近,行條天橋就到。中環未必得

引用:回覆+socute+的帖子 行條天橋就到?+u+mean

回覆 socute 的帖子

行條天橋就到? u mean  the same flyover from spc to RC?
2間好近,spc係咪見最早?如果係就好快

引用:回覆+socute+的帖子 行條天橋就到?+u+mean

回覆 socute 的帖子

行條天橋就到? u mean  the same flyover from spc to RC?
春秧街有條天橋去堡壘街,行多少少斜路就到。不過我真是不知道spc in 幾耐,要啲in 左的Jm 答你

socute 發表於 15-11-20 10:01
春秧街有條天橋去堡壘街,行多少少斜路就到。不過我真是不知道spc in 幾耐,要啲in 左的Jm 答你

...
今年年埋等好似大約30分鐘唔洗,我係其他post 見到有JM 講

which branch of SPC? Central? North Point?

St Paul's Church just needs around 30mins for the interview.

上星期六in SPC 30min 內搞定, 放心, 夠時間既.

回覆:lamkwan 的帖子

我b上星期六in spc, 唔難,都係d基本問題

回覆:SPC 同高主差一個鐘. 博唔博好

請問高主教淨係帶接見證?仲要唔要帶其他文件?

引用:請問高主教淨係帶接見證?仲要唔要帶其他文

原帖由 gouf0083 於 15-11-20 發表
請問高主教淨係帶接見證?仲要唔要帶其他文件?
淨接見證

回覆:SPC 同高主差一個鐘. 博唔博好?

SPC north point? 佢過程都幾順,約半個鐘搞掂,15分鐘一定行到上高主教,但你會好趕,同埋小朋友不要突然話要去廁所。高主教好似要你15分鐘前到?

引用:回覆+Nanakuma+的帖子 thanks.唔知深唔深,

回覆 Nanakuma 的帖子

thanks.
唔洗緊張,好輕鬆,一對一無group in...小朋友表現仲自在。咦原來分開兩日in? 祝你好運!

引用:回覆+RockMusicLover+的帖子 thanks.++i+t

回覆 RockMusicLover 的帖子

thanks.  i think  taxi is better than walk or?
taxi甘近可能叫你自己行